[P] Liderul pietei de furnizare a energiei electrice din Romania intra pe piata de gaze

Electrica Furnizare, liderul pietei de furnizare a energiei electrice, este in continua dezvoltare a activitatii si extindere. In urma unui studiu de piata efectuat anul trecut, societatea a demarat actiunea de obtinere a licentei de furnizare de gaze natural

In urma unui studiu de piata efectuat anul trecut, societatea a demarat actiunea de obtinere a licentei de furnizare de gaze naturale. In conformitate cu decizia ANRE 103312.07.2017, compania a obtinut licenta pentru a furniza gaze naturale, cu drept de furnizare pe intreg teritoriul Romaniei.

Electrica Furnizare asigura flexibilitate in privinta ofertei, a contractului si a termenelor de plata si raspunde solicitarilor clientilor cu oferte personalizate, in functie de consum. Societatea ofera consumatorilor contracte de gaze naturale, contracte de electricitate, precum si pachete care contin ambele servicii. Serviciul de furnizare a gazelor naturale este disponibil pentru toti clientii casnici si noncasnici, in regim de piata concurentiala.

Compania pune la dispozitia clientilor sai experienta unei echipe specializate care va asigura interfata cu distribuitorii. Pentru incheierea contractelor, consumatorii casnici si noncasnici vor transmite intentia de a contracta serviciul de furnizare gaze naturale, date cu privire la istoricul consumului pe ultimele 12 luni, precum si documentele de identificare, respectiv CI sau CUI. Conform reglementarilor in vigoare, orice client poate schimba furnizorul de gaze naturale cu un preaviz de 21 de zile calendaristice si fara costuri.

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.
Setari Cookie-uri