Pizza Hut isi extinde reteaua si inaugureaza primul restaurant in Galati, ajungand astfel la 22 de locatii in toata tara.

Pizza Hut a deschis un nou restaurant in incinta Shopping City Galati. In urma unei investitii in valoare de 430.000 de euro, locatia dispune de o suprafata de 320 de metri patrati care cuprinde atat restaurantul, cat si terasa interioara. Incepand cu primavara anului 2018, Pizza Hut Galati va beneficia si de o terasa exterioara de 75 de metri patrati.

“Locuitorii din Galati pot degusta preparatele delicioase de la Pizza Hut si se pot bucura de retetele inovatoare din meniul nostru variat atunci cand isi vor dori sa ia masa in oras, cu prietenii sau cu familia”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Cu ocazia acestei lansari, Pizza Hut a generat peste 35 de noi locuri de munca, oferind diverse beneficii noilor angajati. Printre acestea se numara programul flexibil, adaptat conform necesitatilor fiecaruia, bonusurile de fidelitate, cresterile salariale corelate cu vechimea sau cursurile de calificare si posibilitatea dezvoltarii unei cariere in domeniu.

Pizza Hut a intrat pe piata din Romania in 1994, odata cu deschiderea primei locatii din Calea Dorobantilor, iar in prezent detine 22 de restaurante la nivel de retea.

Citeste si:
Efectele pandemiei: Vânzările KFC, Pizza Hut și Taco Bell au scăzut...
Vânzările KFC, Pizza Hut și...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Șeful City Grill: Nu mă așteptam vreodată să închidem restaurantele
Setari Cookie-uri