Pizza Hut a deschis un nou restaurant in incinta Shopping City Galati. In urma unei investitii in valoare de 430.000 de euro, locatia dispune de o suprafata de 320 de metri patrati care cuprinde atat restaurantul, cat si terasa interioara. Incepand cu primavara anului 2018, Pizza Hut Galati va beneficia si de o terasa exterioara de 75 de metri patrati.

“Locuitorii din Galati pot degusta preparatele delicioase de la Pizza Hut si se pot bucura de retetele inovatoare din meniul nostru variat atunci cand isi vor dori sa ia masa in oras, cu prietenii sau cu familia”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Cu ocazia acestei lansari, Pizza Hut a generat peste 35 de noi locuri de munca, oferind diverse beneficii noilor angajati. Printre acestea se numara programul flexibil, adaptat conform necesitatilor fiecaruia, bonusurile de fidelitate, cresterile salariale corelate cu vechimea sau cursurile de calificare si posibilitatea dezvoltarii unei cariere in domeniu.

Pizza Hut a intrat pe piata din Romania in 1994, odata cu deschiderea primei locatii din Calea Dorobantilor, iar in prezent detine 22 de restaurante la nivel de retea.

Directorul financiar si un...
Citeste si: Directorul financiar si un membru din board-ul Sphera demisioneaza