Black Friday la eMAG: cele mai bune oferte pe care le poti prinde de dimineata

eMAG, cel mai mare retailer online, a dezvaluit cateva produse din oferta sa de Black Friday 2017, care cuprinde doua milioane de produse si reduceri de patru milioane de euro. Am selectat cateva dintre cele mai mari reduceri din oferta eMAG de Black Friday pe care le poti cumpara maine, dis de dimineata.

De Black Friday 2017 la eMAG vor fi nu mai putin de 2 milioane de produse, iar valoarea totala a reducerilor va ajunge la 40 milioane de euro. Ofertele vor include electrocasnice, televizoare, telefoane mobile sau laptopuri, dar si produsele fashion, jucariile, parfumurile, cosmeticele si articole pentru casa si gradina.

In plus, oferta de Black Friday de la eMAG cuprinde si o multime de produse speciale, precum aur, autoturisme si vouchere de 100 de euro la pret de 50 de euro oferite de Tarom. 2.000 de clienti care vor aplica in ziua de Black Friday pentru cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank vor primi un bonus de 500 de lei, sub forma de puncte de fidelitate, care se va activa la prima tranzactie de cel putin 1000 de lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri