Primul magazin Inci din Romania s-a deschis astazi, in centrul comercial Mega Mall din Capitala si a necesitat o investitie intre 105.000 si 140.000 euro, dupa cum au declarat reprezentatii brandului turcesc.

Planurile turcilor de la Inci includ deschiderea unui alt magazin pe plan local cu care tintesc afaceri de un milion de euro in primul an de activitate. “Pana la sfarsitul celui de-al doilea an numarul magazinelor va creste pana la cinci, iar in al treilea an ne dorim sa ajungem la un numar de 10 magazine in Romania. Cea mai importanta variabila pentru realizarea acestor planuri este locatia magazinelor. Oportunitatile in acest sens pot accelera cresterea noastra, pe de alta parte, daca trebuie sa asteptam mai mult pentru locatii favorabile, planurile noastre pot incetini”, a declarat Ali Murat Kizitas.

Investitia estimata pentru magazinele Inci este cuprinsa intre 900 si 1.250 euro pe metru patrat, atat pentru decor cat si pentru tehnologie si este conditionata de dimensiunea magazinului. Taxele de inchiriere si stocurile nu sunt incluse ca parte a investitiei.

“In acest moment avem magazine in alte trei tari; cu toate acestea, Romania este prima tara in care dorim sa ne extindem rapid operatiunile. Principalele motive pentru care am ales Romania sunt apropierea noastra geografica de regiune, precum si profilul similar al clientului cu cel din Turcia. Stim ca putem oferi un pretul corect si produsele potrivite fara a trece printr-un proces complex de descoperire. Odata cu inceperea extinderii noastre in Romania, operatiunile din Egipt au fost de asemenea lansate si va exista o crestere simultana pe ambele piete”.