Primul magazin Inci din Romania s-a deschis astazi, in centrul comercial Mega Mall din Capitala si a necesitat o investitie intre 105.000 si 140.000 euro, dupa cum au declarat reprezentatii brandului turcesc.

Planurile turcilor de la Inci includ deschiderea unui alt magazin pe plan local cu care tintesc afaceri de un milion de euro in primul an de activitate. “Pana la sfarsitul celui de-al doilea an numarul magazinelor va creste pana la cinci, iar in al treilea an ne dorim sa ajungem la un numar de 10 magazine in Romania. Cea mai importanta variabila pentru realizarea acestor planuri este locatia magazinelor. Oportunitatile in acest sens pot accelera cresterea noastra, pe de alta parte, daca trebuie sa asteptam mai mult pentru locatii favorabile, planurile noastre pot incetini”, a declarat Ali Murat Kizitas.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont