LEMS a deschis, saptamana trecuta, doua noi magazine la Petrosani si Tecuci, cu o investitie cumulata de 2,3 milioane de lei si o suprafata totala de 2.300 de metri patrati. Anul acesta, reteaua de magazine de mobilier a crescut cu sapte unitati, mai mult decat in 2016. Investiiile totale in magazine de mobilier s-au ridicat, in 2017, la 6,2 milioane de metri patrati, reteaua ajungand la 75.000 de metri patrati de retail la nivel national.

“La Petrosani, am investit un milion de lei intr-un showroom LEMS de 800 de metri patrati, iar la Tecuci – 1,3 milioane de lei intr-un magazin de 1.500 de metri patrati, iar planurile de extindere nu se opresc aici. Ne dorim sa ajungem cat mai aproape de romani si sa atingem toate orasele importante din tara unde nu suntem inca prezenti”, declara Adrian Rizea, director comercial LEMS.

Geografic, extinderea retelei de magazine de mobilier LEMS in acest an, s-a produs, in principal, in Transilvania, unde LEMS a deschis trei magazine: Satu Mare, Petrosani si Baia Mare. In Moldova au fost deschise alte doua (Tecuci si Piatra Neamt), iar in Muntenia alte doua magazine magazine, la Targoviste si Moreni.

La 9 luni, LEMS a inregistrat o cifra de afaceri de 230,4 milioane lei, cu sapte procente mai mult decat aceeasi perioada a anului trecut. Potrivit reprezentatilor companiei, factorii care au condus la aceasta crestere au fost investitiile continue si sustinute din ultimii ani in extinderea retelei de magazine de mobilier, solutiile de finantare in rate fara dobanda oferite clientilor, faptul ca 40% dintre clienti se reintorc in magazinele LEMS si noile configuratii de mobilier intrate in portofoliul de produse LEMET la inceputul anului.

Foldo, afacerea romaneasca cu...
Citeste si: Foldo, afacerea cu mobilier si decoratiuni din carton de 200.000 euro

Lems, Lemet, Adrian Rizea, mobilier

“Anul acesta, am inregistrat o crestere de 20% a achizitiilor in rate in magazinele LEMS. Incercam sa oferim clientilor nostri cele mai confortabile posiblitati de achizitie, astfel incat experienta lor in magazinele LEMS sa fie cat mai buna, de la primul pas pe are il fac in showroom si pana la momentul in care mobila ajunge la ei acasa”, a declarat Adrian Rizea.

Pentru magazinele de mobilier nou-deschise saptamana trecuta, LEMS ofera posibilitati de finantare in rate, fara dobanda, prin partenerii lor in aceasta directie: Banca Transilvania, BCR, Garanti, pentru magazinul din Petrosani, respectiv BCR, Raiffesein, Banca Transilvania, BancPost, Garanti, Alpha, Unicredit, pentru magazinul din Tecuci.

Fabrica Lemet din Brebu a fost infiintata in 1991. Incepand cu anul 2005, compania LEMET dezvolta brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. Cu peste 75 de showroomuri si o suprafata totala de retail de aproximativ 75.000 mp, LEMS este prezent in toate orasele mari din tara. In prezent, pe platforma LEMET de la Brebu si in reteaua LEMS activeaza peste 1600 de angajati, iar halele de productie si depozitare ale fabricii LEMET din Brebu, Campina, acopera o suprafata totala de 41.000 mp. De pe portile fabricii LEMET ies, anual, aproximativ 150.000 kituri de mobilier.

Brandul de mobila Alfemo,...
Citeste si: Alfemo, adus prin franciza in Romania. Planurile brandului de mobila