Reteaua Profi a inaugurat saptamana aceasta magazine la Blejesti, Botoroaga, Craiova, Patarlagele, Poeni si Timisoara, ajungand sa cuprinda in totalul lantului de retail 365 de localitati.

Magazinele din comunele teleormanene Blejesti, Poeni si Botoroaga functioneaza in format Loco. Cel din Blejesti are o suprafata totala de 268 metri patrati, din care sala de vanzari este de 172 metri patrati. La Poeni magazinul are o suprafata totala de 304 metri patrati, din care sala de vanzari masoara 196 metri patrati, scrie Agerpres.

Unitatea din Botoroaga are o suprafata totala de 348 metri patrati, din care sala de vanzari este de 231 metri patrati. Alte doua magazine au fost deschise la Timisoara, in format City, cu o suprafata totala de 141 metri patrati, din care suprafata de vanzari este de 100 mp si respectiv 277 metri patrati, din care sala de vanzari 188 metri patrati.

Magazinul in format City are o suprafata totala de 361 metri patrati, cu o sala de vanzari de 245 metri patrati. La Patarlagele, judetul Buzau, magazinul functioneaza in format Standard pe o suprafata totala de 441 mp, sala de vanzari fiind de 320 mp. Prin numarul de localitati in care este prezenta si prin echipa sa de peste 12.000 de oameni, Profi este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.

Sursa foto: Olga Marc/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri