29 Noiembrie 2017

Gala Wall-Street 2017: Ambasadorii brandului de tara - companiile vizibile la export



Dupa un an agitat pentru mediul de afaceri, am premiat excelenta in business si campionii din afaceri - companiile care reusesc sa faca business fara granite, in cadrul Galei Wall-Street 2017 - Ambasadorii brandului de tara. Premiile au fost acordate in urma unui studiu realizat pentru wall-street.ro de Mkor Consulting, in comunitatile de romani din diaspora.

Cel mai greu brand romanesc

Premiul pentru cel mai greu brand romanesc - Dacia Renault Group, reprezentat de Adina Ionescu, Communication & CSR Director Grup Renault Romania.

Premiul a fost decernat de Radu Petrescu, HR Manager Medlife.


Cel mai dulce brand romanesc

Cel mai “dulce” brand romanesc - Kandia Dulce SA (pentru brandurile Magura si Ciocolata ROM), reprezentata de Gabriela Munteanu, director de marketing Kandia Dulce SA.

Premiul a fost decernat de Cristian Sporis, Vicepresedinte Raiffeisen Bank, divizia corporate.


Brandul cu cea mai frumoasa poveste in stil american

Brandul cu cea mai frumoasa poveste in stil american a fost castigat de Pufuletii Gusto (Pheonixy SRL) si ridicat de Eliodor Apostolescu, fondatorul companiei.

Premiul a fost decernat de Florin Jianu, presedinte CNIPMMR.


Cel mai ?EUR?frumos?EUR? brand romanesc peste hotare

Cel mai “frumos” brand romanesc peste hotare a fost desemnat Georvital (produs de Farmec). Premiul a fost ridicat de Ioana Mihai, Event Manager Farmec, si decernat de Felix Patrascanu, fondator si managing partner Fan Courier.


Cel mai ?EUR?ametitor?EUR? brand romanesc in strainatate

Cel mai “ametitor” brand romanesc in strainatate - Cotnari SA, reprezentat de Alina Tudorache, director de vanzari Bucuresti.

Premiul a fost decernat de Andreea Cionca - Anghelof, Managing Partner CITR Group.


Cea mai cunoscuta apa romaneasca peste hotare

Cea mai cunoscuta apa romaneasca peste hotare - Romaqua Group S.A. – Borsec. Premiul a fost ridicat de Mihaela Draghici, director de PR, si inmanat de Cristina Bitlan, fondatoarea Musette.


Cel mai vechi brand de bere romaneasca

Premiul pentru “Cel mai vechi brand de bere romaneasca” a fost castigat de Timisoreana, reprezentata de Tudor Ghiurca, senior brand manager Timisoreana

Premiul a fost inmanat de Valer Hancas, manager corporate affairs si comunicare Kaufland Romania.


Cel mai cunoscut brand de mancare romaneasca peste hotare

Premiul pentru cel mai cunoscut brand de mancare romaneasca peste hotare a fost castigat de Scandia Food, pentru brandurile Salam de Sibiu si Pate Bucegi. Cristian Savin, business developer export Scandia Food, a ridicat premiul, ce a fost decernat de Corina Cimpoca, fondator Mkor Consulting.


Cel mai dospit brand din Romania

Premiul pentru cel mai dospit brand din Romania a mers catre Boromir SA, fiind ridicat de Cezar Popescu, director comercial al companiei. Premiul a fost decernat de Andra Imbrea, redactor wall-street.ro.


Premiul special: Cel mai tanar brand romanesc din Sillicon Valley

Premiul special "Cel mai tanar brand romanesc din Sillicon Valley" a fost castigat de Qualitance. Cei doi fondatori ai companiei, Ioan Iacob si Radu Constantinescu, au ridicat premiul, care a fost decernat de Simona Panait, Head of Corporate Marketing & Communications South-East Europe Samsung.


Premiul special pentru banking fara granite

Cel de-al doilea premiu special din Gala a mers catre Banca Transilvania, pentru banking fara granite. Premiul a fost ridicat de Cristina Sindile, Director General BT Mic, fiind inmanat de Elena Ungureanu, Deputy Country Manager Visa Romania.




Citeste si