(P) KAFUNE, in formula completa. Faceti cunostinta!

Poate ati vazut, poate ati auzit, poate ati descoperit – dar daca nu, va spunem noi: KAFUNE s-a-ntregit!

In 2017 ne-am mutat in casa noua, am deschis si magazin online, plin cu bunatati care mai de care mai de care, menite sa-ti placa si tie si sa te poti bucura de ele oriunde – acasa, la birou sau in oras...

...si cu care va invitam sa faceti cunostinta mai jos.
Asadar, in ordinea numerelor de pe tricou:
KAFUNE AROMAO – E un blend de Arabica si robusta cu gust bogat, o corpolenta bine definita si o spuma delicata si consistenta.
KAFUNE INTENSO - Combinatie maiestrita de boabe Arabica si Robusta pentru o cafea plina de personalitate, cu gust puternic si sofisticat si o spuma densa si catifelata.
KAFUNE ARABICA - Un espresso pur-sange de inalta tinuta, KAFUNE Arabica rasfata si satisface cu delicatetea sa catifelata, marcata de subtilitati senzoriale.
KAFUNE FILTRO - Fara compromisuri, cu gust puternic, bine prajita si cofeina din plin, aceasta cafea este recomandata pentru prepararea unei cafele puternice la filtru.
KAFUNE DECAF – Cu gust puternic si autentic de espresso, lipsit insa de efectele asociate cafeinei. Un blend special 100% Arabica, disponibil exclusiv ca monodoza pentru espressorul KAFUNE.
Gasca mai are doi membri, pe care-i cunosti doar daca iesi in oras si ajungi intr-un local cu KAFUNE:
KAFUNE RISERVA - impetuos, cu o corpolenta accentuata, dar cu arome florale delicate si spuma catifelata si compacta, acest blend rafinat produce cafeaua preferata a expertilor italieni care au creat-o.
KAFUNE FORTE – Un blend exploziv de energie si intensitate, o cafea menita sa „incarce rapid bateriile” celui care o bea.

Avem, deci, cate ceva pentru fiecare gust, fiecare situatie, fiecare personalitate. Totul e sa iubesti cafeaua si sa vrei sa o incerci!

Setari Cookie-uri