De cand a aparut prima cabina foto, cu aproape 100 de ani in urma, tehnologia foto a evoluat rapid in era digitala. Tehnologia a redus dimensiunile si a crescut nivelul posibilitatilor unei cabine de tip photo booth cu ajutorul GIF-urilor, Face Morphing-ului, Green Screen-ului, recuzitei digitale, plus marele avantaj al mobilitatii acesteia.

Inca nu esti convins ca photo booth-ul reprezinta o „arma” extrem de puternica pentru afacerea ta? Atunci am sa-ti enumar mai jos 5 momente in care compania ta ar beneficia de un mare avantaj daca ar avea o cabina de tip photo booth.

1. Poze tip portret ce-i vor inveseli pe angajati

Aceste poze de tip portret sunt folosite pentru orice, de la site-ul companiei, profiluri de LinkedIn insa majoritatea fotografiilor de genul asta sunt invechite si plictisitoare. Procesul complet in sine poate da batai mari de cap. Reinventeaza pozele de tip portret pentru angajatii tai si astfel ei vor avea parte de mai multa distractie.
Ulterior poti folosi aplicatia photo booth-ului Photosnacks pentru a edita fotografiile facute sau sa-i incurajezi chiar pe angajatii tai sa faca asta pentru a le stimula imaginatia si astfel reflectandu-se si personalitatea lor.


2. Adauga un plus de amuzament petrecerilor de sarbatori

Petrecerile in birou pot fi provocatoare. De multe ori acestea sunt usor fortate, intr-o atmosfera destul de oficiala insa atunci cand sunt organizate bine isi indeplinesc adevaratul scop, de a rasplati angajatul pentru munca din anul respectiv si in acelasi timp creandu-se legaturi mai stranse intre persoanele care participa. De ce sa nu organizezi evenimentul in asa fel incat sa fie ceva diferit? Decat o simpla petrecere nu suna mai bine sa-ti faci fiecare angajat sa se simta ca un adevarat rock star cu ajutorul unui photo booth? Fiecare angajat iti garantez ca va fi foarte incantat de aceasta idee si de faptul ca va putea face o gramada de poze amuzante, pe care ulterior sa le uploadeze pe retelele de socializare direct de la cabina.

3. Invioreaza-ti angajatii
Daca administrezi o afacere destul de mica mai mult ca sigur activezi pe un buget destul de mic, cu niste margini limitate. Trebuie sa stii ca angajatii tai reprezinta practic cele mai valoroase active pe care le detii insa din pacate nu ai intotdeauna bugetul necesar ca sa-i recompensezi pe masura.
in acest caz poti apela la varianta de a le da acces la photo booth-ul companiei in loc sa le oferi inca un cupon de reducere la vreun magazin sau ceva de genul asta. Aceasta varianta este una mult mai distractiva si in acelasi timp constituie o solutie foarte buna de relaxare. Cabina tip photo booth este o alternativa ce economiseste bani iar tu le arati angajatilor ca iti pasa de ei.

4. Recruteaza cu fotografii
intr-un mediu economic atat de competitiv la nivel international, daca vrei sa atragi posibili angajati de top pentru firma ta trebuie sa faci ceva in asa fel incat sa te remarci din multime. O varianta este cea de a pastra la locul de munca o atmosfera pozitiva si un nivel cultural ridicat, unde oamenii nu doar muncesc incontinuu, ci se si relaxeaza si sunt foarte uniti.
Urmatoarea varianta ar fi ca o cabina photo booth reprezinta scuza ideala de a se ridica putin de la calculator, face 1-2 poze, se distreaza, le distribuie direct pe retelele de socializare si apoi revine la treaba. Un photo booth poate transforma o zi obisnuita la birou intr-o experienta placuta de creare a unor legaturi stranse intre colegi. in acelasi timp poate constintui si o unealta foarte puternica si importanta in social media.

5. Inregistrarea invitatilor – prima impresie conteaza

Vrei sa-ti impresionezi clientii si partenerii de afaceri aratandu-le ca practici o metoda diferita fata de altii? O cabina de tip photo booth poate fi folosita pentru crearea unei experiente unice de inregistrare a invitatilor tai. Pe langa faptul ca ii faci sa se simta intr-adevar bine prin faptul ca te-ai gandit la acest lucru special pentru ei, a avea o poza cu fiecare in parte reprezinta o caracteristica foarte buna in ceea ce priveste siguranta.
in acelasi timp poza printata pe loc, pe spatele careia se aplica magnet, constituie un suvenir al potentialului client care ulterior isi va aminti sigur cu placere de vizita pe care ti-a facut-o. Acest suvenir este practic un reminder mult mai bun decat o carte de vizita care se poate rataci usor.

Cabina Photosnacks vine echipata cu:
- Conexiune la internet
- Camere foto/video HD
- Lumini de studio
- Software de social sharing – Facebook, Instagram etc.
- Software de editare a imaginilor
- Aplicatie de Face Morphing
- Aplicatii de fotografii GIF animate
- Fundal personalizabil sau Green Screen
- Imprimanta performanta
- Accesorii Premium (palarii, ochelari, obiecte funny, speech bubbles etc.)

Este timpul sa adaugi putina creativitate companiei tale iar pentru orice alte informatii suplimentare sau orice fel de intrebare echipa Photosnacks te asteapta sa-i contactezi cu incredere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri