Grupul Angst a preluat pachetul majoritar de actiuni al fabricii de produse crud-uscate Salsi SA, ajungand sa detina 88% din actiunile fabricii din Sinaia, care la randul sau are aproximativ 15% din cota de piata valorica a Salamului de Sibiu.

Odata cu aceasta preluare, actionarul majoritar a numit-o pe Carmen Gavrilescu la conducerea fabricii din Sinaia. Directorul executiv are peste 20 de experienta in industria carnii.

„Salsi Sinaia este cea mai veche fabrica de Salam de Sibiu din Romania, avand o traditie de peste 100 de ani”, a declaran Sorin Minea, CEO-ul grupului Angst.

Grupul de firme Angst cuprinde trei unitati productive: Angst Ro SRL (fabrica de produse fiert-afumate), Angst Bistro SRL (gastronomie si ready-meal-uri sub brandul „Merinde Urbane”, deschisa in 2017) si Salsi SA Sinaia (produse crud-uscate) in care isi desfasoara activitatea aproximativ 575 de angajati. Compania Angst este detinuta integral de familia Minea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri