Compania Agricola Magazine, reteaua de magazine a producatorului de carne de pui, are un nou manager executiv in persoana lui Razvan Radu, cu experienta in companii de retail precum Danone sau L'Oreal. Acesta va coordona reteaua de magazine alaturi de Grigore Horoi, presedintele grupului de firme Agricola.

Irina Comanescu, administrator si director Agricola Magazine pana in prezent, va prelua functia de manager al departamentului controlling la grupului de firme Agricola. Dupa 15 ani petrecuti in operational, la nivel de divizie, Irina Comanescu va activa in zona de strategie la nivel de grup, alaturi de Grigore Horoi, presedintele grupului de firme Agricola, si de ceilalti membri ai boardului.

Conducerea si coordonarea activitatii companiei Agricola Magazine vor fi preluate de catre Grigore Horoi, in calitate de administrator unic al societatii, si de Razvan Radu, in calitate de manager executiv.

Noul manager executiv, Razvan Radu, face parte din echipa de consultanti seniori ai BDO Business Advisory, detine o certificare internationala in consultanta de management si are o experienta in management operational dobandita atat ca manager pe diferite nivele in companii cum ar fi Danone sau L’Oreal, cat si in diferite proiecte desfasurate la companii din zona antreprenoriala si corporativa.

„Doresc sa multumesc Irinei Comanescu pentru dedicare si pentru intreaga activitate desfasurata in cadrul companiei. Am convingerea ca noua sa raspundere va conduce la noi provocari si la rezultatele asteptate. De asemenea, le urez succes membrilor noului centru operational de comanda Agricola Magazine. Razvan Radu lucreaza cu noi de aproape un an, timp in care s-a familiarizat cu business-ul nostru si am toata increderea ca il va remodela cu eficienta, in trendul evolutiei pietei de retail”, a declarat Grigore Horoi, presedintele grupului de firme Agricola.

Penny Market nu pleaca din...
Citeste si: Ce planuri are Penny pentru piata din Romania


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Rewe Romania a deschis un nou magazin Penny