Producatorul de bere Bermas Suceava a inregistrat anul trecut un profit net de 1,758 milioane de lei, in crestere cu 15% fata de cel raportat in 2016, de 1,529 milioane de lei, conform rezultatelor financiare preliminare transmise Bursei de Valori Bucuresti (BVB), potrivit Agerpres.

Profitul brut in perioada mentionata s-a ridicat la 2,192 milioane de lei (1,869 milioane de lei in 2016), iar profitul operational la 3,198 milioane de lei.

Cifra de afaceri obtinuta in 2017 a fost de 27,965 milioane de lei, mai mare cu 12% fata de cea din anul precedent.

Producatorul local de bere inregistra la 31 decembrie 2017 datorii curente de 4,388 milioane de lei si active totale de 28,492 milioane lei.

Activitatea societatii a inceput in anul 1974, ca sectie de productie a Intreprinderii de Spirt, Bere, Amidon Radauti. In urma mai multor etape de dezvoltare, SC Bermas SA s-a infiintat sub aceasta denumire ca societate pe actiuni in baza HGR nr.1363/27.12.1990 prin preluarea activitatii sectiei de bere si malt Suceava din cadrul Intreprinderii de Spirt, Bere, Amidon Radauti.

In prezent, societatea este integral privatizata, are capital romanesc, fiind singura fabrica din industria berii care si-a continuat activitatea pe vechea structura tehnica si tehnologica, actiunile sale fiind cotate la Bursa de Valori Bucuresti din luna aprilie 1998, categoria a II-a. A

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri