Aplicatia Gurmandio este disponibila utilizatorilor din Iasi, Suceava, Botosani, Piatra-Neamt, Galati si Targu Jiu. Aplicatia le ofera acestora acces nelimitat la o larga varietate de restaurante locale, livrare gratuita si rapida la orice comanda, dar si posibilitatea de a achita preparatele alese cash la livrare, cu cardul sau cu tichete de masa, cele din urma fiind valabile doar pentru comenzile din zona de gastronomie a hipermarketurilor Carrefour.

„Folosim avantajele noilor tehnologii pentru a creste accesibilitatea si nivelul de confort al consumatorilor, iar Gurmandio este un pas important in aceasta directie. Este prima aplicatie de acest tip dezvoltata de un retailer, dar si cea mai moderna, simpla si rapida modalitate prin care utilizatorii din marile orase ale Moldovei si cei din Targu-Jiu pot comanda mancare, acasa sau la birou. De asemenea, Gurmandio contribuie la dezvoltarea comunitatilor locale prin simplul fapt ca aduce mai aproape clientii finali de business-urile din zona. Clientii beneficiaza rapid de produsele dorite, iar proprietarii restaurantelor, de o audienta semnificativa”, spune Catalin Samara, Director Marketing, Digitalizare si IT Carrefour Romania.

Aplicatia Gurmandio este disponibila in App Store si Google Play, dar si pe website-ul www.gurmandio.ro, si este customizata in functie de orasul din care provine utilizatorul, listand restaurantele din zona respectiva. Printre optiunile si avantajele aplicatiei Gurmandio se numara, potrivit reprezentantilor Carrefour o varietate mare de preparate, livrare gratuita, multiple modalitati de plata – cash, card, tichete de masa, memorarea si posibilitatea de repetare a comenzilor, comenzi favorite, conectarea in aplicatie prin contul de Facebook sau Google si posibilitatea de a urmari in timp real comanda plasata.