Din martie 2018, Gabriela Beres, 42 de ani, va conduce activitatile subsidiarelor Puratos din Ungaria, Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Croatia, Slovenia si Bosnia-Hertegovina si operatiunile din Albania, Kosovo, Georgia, Armenia, Turkmenistan, Tadjikistan si Uzbekistan, unde compania este reprezentata prin retele de distribuitori locali. Managerul isi mentine rolul de coordonare a operatiunilor din Romania, pe care l-a detinut in ultimii cinci ani.

Gabriela Beres este licentiata a Facultatii de Drept, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca, si detine un Executive MBA romano-american, la ASEBUSS.

Puratos este un grup international care ofera o gama larga de produse, servicii si expertiza in aplicatii finite pentru industria de panificatie, patiserie si ciocolaterie atat pentru clientii artizani, industriali sau din domeniile retail si HoReCa. Compania a fost fondata in Belgia in 1919, cu sediul central la Bruxelles si are o prezenta in 100 de tari prin sucursale si distribuitori.

Puratos Romania ofera materii prime pentru sectorul alimentar si servicii specializate clientilor sai din sectorul industrial, artizanal, retail si HoReCa printr-o retea de 10 filiale la nivel national si prin cele doua centre de inovatie, din Bucuresti si Cluj-Napoca, destinate testarii de produse si ingrediente inovatoare. Compania a fost infiintata in anul 1995, in Bucuresti, avand in prezent o unitate de productie in judetul Ilfov si 140 de angajati.

Reteta mesterilor Manole...
Citeste si: Reteta pentru o afacere cu ciocolata: munca, cunoastere si ingrediente