Grupul belgian Puratos, unul dintre principalii producatori de ingrediente pentru industria de brutarie, patiserie si ciocolaterie, a desemnat-o pe Gabriela Beres pentru a continua dezvoltarea operatiunilor companiei pe 15 piete, din rolul de director regional Puratos pentru Europa de Est.

Din martie 2018, Gabriela Beres, 42 de ani, va conduce activitatile subsidiarelor Puratos din Ungaria, Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Croatia, Slovenia si Bosnia-Hertegovina si operatiunile din Albania, Kosovo, Georgia, Armenia, Turkmenistan, Tadjikistan si Uzbekistan, unde compania este reprezentata prin retele de distribuitori locali. Managerul isi mentine rolul de coordonare a operatiunilor din Romania, pe care l-a detinut in ultimii cinci ani.

Gabriela Beres este licentiata a Facultatii de Drept, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca, si detine un Executive MBA romano-american, la ASEBUSS.

Puratos este un grup international care ofera o gama larga de produse, servicii si expertiza in aplicatii finite pentru industria de panificatie, patiserie si ciocolaterie atat pentru clientii artizani, industriali sau din domeniile retail si HoReCa. Compania a fost fondata in Belgia in 1919, cu sediul central la Bruxelles si are o prezenta in 100 de tari prin sucursale si distribuitori.

Puratos Romania ofera materii prime pentru sectorul alimentar si servicii specializate clientilor sai din sectorul industrial, artizanal, retail si HoReCa printr-o retea de 10 filiale la nivel national si prin cele doua centre de inovatie, din Bucuresti si Cluj-Napoca, destinate testarii de produse si ingrediente inovatoare. Compania a fost infiintata in anul 1995, in Bucuresti, avand in prezent o unitate de productie in judetul Ilfov si 140 de angajati.

Citeste si:
Prima platforma de eCommerce din domeniul materiilor de panificatie
Puratos introduce eCommerce...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Universum lansează un serviciu de livrare mâncare în condiții de siguranță
Setari Cookie-uri