Bucuresti Mall a lansat Designers Boutique, un pop-up store care gazduieste gratuit colectiile designerilor autohtoni, intr-o miscare de a sustine designul romanesc.

Primul autor prezent in cadrul Designers Boutique este Venera Arapu, ale carei creatii vor putea fi achizitionate in perioada 23 martie - 12 aprilie.

Designers Boutique este situat la parterul centrului comercial, va fi deschis timp de trei luni, pana pe 15 iunie si va gazdui gratuit, la fiecare trei saptamani, colectia unui alt designer roman de fashion. Pe langa colectia noua, in magazin vor fi si articole din colectiile anterioare, cu discounturi.

Venera Arapu este un designer apreciat atat in tara cat si in strainatate, primul designer roman prezent la Saptamana Modei de la Paris, inca din anul 1999.

Bucuresti Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din Romania, deschis in septembrie 1999. Recent, Bucuresti Mall a trecut printr-un amplu proces de renovare si modernizare, prin care si-a reconfigurat spatiile si a implementat un design modern atat in interior, cat si la exterior. In prezent, mall-ul gazduieste cafenele, magazine, o zona de food court si cinematograf, Holloywood Multiplex.

Citeste si:
Lidl deschide un nou magazin in Romania
Lidl deschide un nou magazin...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
America, tara tuturor posibilitatilor: la teatru si shopping simultan