Investitita in noul magazin de mobila din reteaua Lems, inaugurat la Piatra Neamt, se ridica la 1,1 milioane de lei. Noul magazin de mobila va beneficia de toate facilitatile si de acelasi design ca restul showroom-uri din retea, inclusiv de posibilitatea achizitionarii produselor prin creditare, partenerii Lems in aceasta directie fiind BRD.

In magazinele de mobila Lems, clientii au ocazia sa vada, sa incerce si sa atinga zeci de configuratii de dormitor, living, dining sau bucatarie, precum si numeroase modele de fotolii, canapele si scaune si mese, potrivit reprezentantilor Lemet. Aceasta abordare si raspandirea echilibrata a retelei de magazine Lems la nivelul intregii tari au fost doua dintre motivele pentru care in 2017 din magazinele Lems au plecat catre casele romanilor peste 12.000 de dormitoare produse la Brebu, potrivit reprezentantilor producatorului de mobilier.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont