Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national, va deschide maine un nou magazin Lems in Piatra Neamt. Investitia se ridica la peste un milion de lei, iar noul showroom are o suprafata de 600 de metri patrati. Alexandru Rizea, directorul general al Lemet, spune ca la finalul acestei luni va fi anuntat un nou magazin.

Investitita in noul magazin de mobila din reteaua Lems, inaugurat la Piatra Neamt, se ridica la 1,1 milioane de lei. Noul magazin de mobila va beneficia de toate facilitatile si de acelasi design ca restul showroom-uri din retea, inclusiv de posibilitatea achizitionarii produselor prin creditare, partenerii Lems in aceasta directie fiind BRD.

In magazinele de mobila Lems, clientii au ocazia sa vada, sa incerce si sa atinga zeci de configuratii de dormitor, living, dining sau bucatarie, precum si numeroase modele de fotolii, canapele si scaune si mese, potrivit reprezentantilor Lemet. Aceasta abordare si raspandirea echilibrata a retelei de magazine Lems la nivelul intregii tari au fost doua dintre motivele pentru care in 2017 din magazinele Lems au plecat catre casele romanilor peste 12.000 de dormitoare produse la Brebu, potrivit reprezentantilor producatorului de mobilier.

“Reteaua de magazine Lems a fost intotdeauna unul dintre cele mai importante obiective de dezvoltare pentru noi. Am investit multa energie si pasiune si vom ajunge, dupa deschiderea magazinului din Piatra Neamt la 70 de magazine Lems in toata tara. Planurile noastre de extindere continua, chiar la finalul lunii vom anunta un nou showroom, fiind pe ultima suta de metri cu pregatirile”, a declarat Alexandru Rizea, director general Lemet.

Reteaua Lems va ajunge, dupa deschiderea magazinului de mobila din Piatra Neamt, la 70 de magazine amenajate la aceleasi standarde, iar suprafata totala de retail va atinge nivelul de aproximativ 70.000 de metri patrati.

Fabrica Lemet din Brebu, care in prezent beneficiaza de linii de productie complet automatizate, a fost infiintata in 1991. Incepand cu anul 2005, compania Lemet dezvolta brandul de magazine Lems pentru desfacerea produselor sale. In prezent, reteaua de magazine Lems este prezenta in toate orasele mari din tara. Pe platforma Lemet de la Brebu si in reteaua Lems activeaza peste 1.600 de angajati, iar halele de productie si depozitare ale fabricii Lemet din Brebu, Campina, acopera o suprafata totala de 41.000 de metri patrati. De pe portile fabricii Lemet ies, anual, aproximativ 150.000 kituri de mobilier.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri