Achizitia Kinetic Sport & Medicine marcheaza cea de-a 25-a tranzactie a Retelei de sanatate Regina Maria, dintre care trei cu schimbare de actionariat –cea mai vasta experienta in M&A (Fuziuni & Achizitii) de pe piata locala.

„Urmand strategia ultimilor ani, ne dorim sa avem alaturi parteneri care pot sustine standardul nostru de calitate si nivelul inalt la care se practica medicina in cadrul Retelei Regina Maria. Clinica de recuperare medicala Kinetic Sport & Medicine ofera proceduri si tehnici practicate la nivel international, in tari precum Japonia, SUA, Australia si Spania. In plus, serviciile clinicii vin in completarea circuitului pacientului de ortopedie, neurochirurgie sau alte specialitati. Avem planuri de extindere atat in Bucuresti, cat si in tara.” a declarat Fady Chreih, CEO al Retelei de sanatate Regina Maria.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont