Reteaua de sanatate Regina Maria, lider pe zona de calitate a serviciilor medicale, achizitioneaza cel mai modern furnizor de recuperare medicala din Romania, Kinetic Sport & Medicine, cu locatii in Bucuresti si Cluj.

Achizitia Kinetic Sport & Medicine marcheaza cea de-a 25-a tranzactie a Retelei de sanatate Regina Maria, dintre care trei cu schimbare de actionariat –cea mai vasta experienta in M&A (Fuziuni & Achizitii) de pe piata locala.

„Urmand strategia ultimilor ani, ne dorim sa avem alaturi parteneri care pot sustine standardul nostru de calitate si nivelul inalt la care se practica medicina in cadrul Retelei Regina Maria. Clinica de recuperare medicala Kinetic Sport & Medicine ofera proceduri si tehnici practicate la nivel international, in tari precum Japonia, SUA, Australia si Spania. In plus, serviciile clinicii vin in completarea circuitului pacientului de ortopedie, neurochirurgie sau alte specialitati. Avem planuri de extindere atat in Bucuresti, cat si in tara.” a declarat Fady Chreih, CEO al Retelei de sanatate Regina Maria.

Inaugurata in anul 2012, clinica Kinetic Sport & Medicine ofera servicii de kinetoterapie si fizioterapie la cele mai inalte standarde din Romania. In ultimii 6 ani, peste 12.000 pacienti au trecut pragul clinicii si au beneficiat de tratamente de recuperare sportiva si medicala printr-o serie de terapii si tehnici practicate la nivel international. Kinetic Sport & Medicine a incheiat anul 2017 cu o cifra de afaceri de aproape 2 milioane de euro.

„Pentru Kinetic Sport & Medicine, parteneriatul cu Reteaua Regina Maria ofera suportul de care avem nevoie pentru a ne pune in practica planurile de dezvoltare pe termen mediu si lung, intr-un context care sustine performanta medicala si standardul inalt al serviciilor. Intentionam sa lansam noi servicii, precum cele de refacere si recuperare medicala pentru copii, un centru de excelenta pentru coloana vertebrala, dar si sa extindem centrul din Bucuresti si sa deschidem noi centre in tara. In prezent, Kinetic Sport & Medicine exista si in Cluj Napoca” a declarat Gelu Cosma, fizioterapeut si managerul clinicii Kinetic Sport & Medicine.

In Bucuresti, Kinetic Sport & Medicine dispune de o suprafata de 500 mp si 15 cabinete individuale de tratament, urmand sa-si dubleze spatiul pana la finalul anului 2018. Clinica din Cluj-Napoca dispune de 8 cabinete pentru fizioterapie, un cabinet pentru consultatii, dar si o sala de gimnastica medicala de aproximativ 100 mp.

Citeste si:
Adeplast a fost vandut catre grupul elvetian Sika AG
Adeplast a fost vandut catre...

Clinicile Kinetic Sport & Medicine pun la dispozitia pacientilor evaluari musculo-scheletale de specialitate si tratamente personalizate in functie de afectiunile de care sufera. In cadrul clinicilor pot fi efectuate servicii complexe de fizioterapie - electroterapie si electrostimulare, laserterapie, terapie cu ultrasunete, shockwave, T-Care Therapy (hipertermie), Heat Therapy (terapie cu caldura), crioterapie (terapie cu gheata) si crio-ultrasound (terapie cu gheata si ultrasunete). Tratamentele de recuperare sunt puse in practica prin intermediul terapiei manuale, tehnicilor de kinetoterapie, fizioterapie, stretching si masaj, utilizate in tari precum Japonia, SUA, Australia sau Spania.

Reteaua de sanatate Regina Maria este operatorul de servicii medicale private din Romania ce reuneste peste 5.000 de angajati si colaboratori in cele 45 de locatii proprii din Bucuresti si din tara. Totodata, are un portofoliu de peste 465.000 de abonamente medicale si deserveste 2,2 milioane de pacienti.

In cifre, Reteaua de sanatate Regina Maria inseamna: 45 de locatii proprii, 5 spitale, 4 centre cu spitalizare de zi, 2 maternitati, 8 campusuri medicale, 13 centre de imagistica, 20 de laboratoare de analize, banca proprie de celule stem si peste 180 de policlinici partenere in tara.

Citeste si:
Unilever, Henkel si Colgate-Palmolive vor Coty pentru 7 mld. dolari
Tranzactie in piata de...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
LVMH cumpara Tiffany & Co pentru 16,2 miliarde dolari