Prima etapa de dezvoltare a ansamblului Openville Timisoara, care va fi finalizata în ultimul trimestru al acestui an, va include noi concepte de shopping si entertainment. Cel mai mare proiect de tip mixt din regiune va completa actuala oferta a Iulius Mall Timisoara cu noi magazine, un nou concept de cinema, o varietate de destinatii pentru petrecerea timpului liber, precum si cu restaurante si cafenele tematice. Printre acestea se va numara si Tucano Coffee.

Locatia din ansamblul Openville va avea o suprafata generoasa, de 175 mp, si va fi situata in noul corp de cladire prin care se va extinde actualul mall. Lucrarile la spatiile suplimentare de retail, de 47.000 mp, au fost demarate in decembrie 2017.

Conceptul Tucano Coffee: Love.Peace.Coffee.

Tucano Coffee este o retea internationala de cafenele, care numara 16 coffee shop-uri, in cinci tari. Prima locatie a fost deschisa in 2011, în Republica Moldova. In 2014, a fost inaugurat la Bucuresti primul cofee shop din Romania si, în acelasi an, unul în Emiratele Arabe Unite. In prezent, Tucano Coffee detine sase unitati in tara noastra.

Pana la finele anului, brandul Tucano Coffee vizeaza deschiderea a trei locatii in Bucuresti, inca una in Arad si Timisoara si primele locatii din Oradea si Iasi. Planul pana in anul 2020 presupune inaugurarea de 300 de coffee shop-uri creative, in întreaga lume.

Brandul promoveaza filosofia Love.Peace.Coffee. Locatiile reprezinta o imbinare armonioasa intre cultura indienilor originari din America Latina si cultura cafelei de specialitate din California, mix care se reflecta nu doar in specificul meniului, ci si in designul interior aparte. Fiecare coffee shop este denumit si decorat intr-un stil specific unei tari producatoare de cafea, care are si o cultura interesanta. Culorile, lumina calda, lemnul, accesoriile handmade, fotografiile cu fete expresive de pe pereti, cartile – toate acestea sunt menite sa inspire pacea.

Tucano Coffee promoveaza cultura cafelei Specialty Arabica, de cea mai inalta calitate. Cafeaua este preparata de catre cei mai buni barista, din boabe prajite in fabrici proprii, pentru a-si pastra aromele si prospetimea. De asemenea, brandul promoveaza metodele alternative de preparare a cafelei. Pe langa aceasta, specialitatile de baza ale Tucano Coffee sunt cheesecake-urile, realizate in laboratorul propriu, din ingrediente naturale, fara conservanti, coloranti sau aditivi alimentari. In meniu se regasesc peste 30 de retete unice, marca proprie, alaturi de o varietate de tarte sarate, wrap-uri, bagels si alte delicii.

Cel mai mare proiect de tip mixt din vestul tarii

Prima etapa de dezvoltare a ansamblului mixt Openville Timisoara va fi finalizata in trimestrul patru al acestui an si va include: noile spatii de retail, 50.000 mp de birouri in operare (trei cladiri) si 52.000 mp in constructie (o cladire), un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto si peste 1.500 de noi locuri de parcare.

Dupa cele doua cladiri office finalizate in 2017, in Openville se lucreaza la alte doua imobile. UBC 3 are o suprafata de 19.000 mp inchiriabili si va fi finalizata in acest an. UBC 0 va dispune de 52.000 mp de spatii office si va fi cea mai inalta cladire de birouri din Romania (155 metri, 27 de etaje). Lucrarile au inceput in aprilie 2018 si se estimeaza a fi finalizate in ultimul trimestru al anului viitor.

Proiectul mixt Openville este realizat de companiile IULIUS si Atterbury Europe, reprezentand o investitie estimata la peste 220 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri