Fashion Route, conferinta de business wall-street.ro dedicata industriei textile si retailului de fashion, aduce in premiera reprezentanti ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat pentru a dezbate alaturi de designerii si antreprenorii creativi starea industriei romanesti de fashion. Paula Pirvanescu, secretar de stat in cadrul InvestRomania, se alatura mixului de speakeri Fashion Route 2018, alaturi de fashion designerul Otilia Brailoiu si Simina Niculita, head of retail Colliers International.

Paula Pirvanescu, secretar de stat in cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, fashion designerul Otilia Brailoiu si Simina Niculita, head of retail in cadrul Colliers, sunt cei mai recenti speakeri confirmati pentru Fashion Route 2018, care va avea loc pe 8 iunie, la hotel Sheraton.

Paula Pirvanescu si Otilia Brailoiu se alatura astfel Clarei Rotescu, fondatoarea brandului MIAU by Clara Rotescu si presedintele Federatiei Romane de Design Vestimentar si Accesorii si designerului Denis Predescu in cadrul celui de-al doilea modul al Fashion Route, „Designerii si antreprenorii creativi ai Romaniei”. Acestia vor dezbate situatia industriei romanesti de moda, care sunt provocarile unui business creativ, cat de greu poti sa iesi in afara granitelor cu un brand de fashion si prin ce masuri poate fi sustinuta aceasta industrie creativa.

Simina Niculita, head of retail agency in cadrul Colliers International, va fi speaker in cadrul primului modul „Fashion: offline, online or omnichannel” care pune in centrul discutiei tendintele care influenteaza piata de fashion din Romania: expansiunea ecommerce-ului si necesitatea retailerilor online de a oferi experiente fizice. Simina se alatura Alinei Bistreanu, country manager LPP Romania, Ralucai Radu, country manager Answear.ro, Corinei Cimpoca, fondator MKOR Consulting si lui Alin Stanciu, fondator FashionUp.

Structurat sub forma unei conferinte de o zi, Fashion ROute isi propune sa analizeze principalele tendinte in industria de fashion, care sunt provocarile producatorilor romanesti, cum se imbina comertul fizic cu cel online si spre ce se indreapta consumatorii.

Editia din acest an se va axa pe doua mari tendinte care influenteaza industria de fashion:

  • Expansiunea comertului online si tendinta marilor retaileri de a se extinde in eCommerce
  • Abordarea omnichannel a jucatorilor, inclusiv din partea celor online care incearca sa fie cat mai prezenti in mediul offline, prin showroom-uri sau alte concepte si experiente fizice.
  • Vom aborda atat noul val de antreprenori din fashion, cat si cei mai cunoscuti designeri romani, care au reusit sa iasa in afara granitelor cu povestile lor de succes
  • Vom afla cat de dezvoltata este aceasta industrie creativa in Romania si prin ce masuri ar putea fi sustinute brandurile romanesti.

Inscrie-te acum la conferinta Fashion ROute! Participarea este GRATUITA. Detalii despre Fashion ROute, speakeri, teme si cum te poti inscrie, aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri