Respiro, program dezvoltat de A&D Pharma, lider pe piata locala de retail si distributie de medicamente, a integrat 855 de farmacii independente in doi ani de la inaugurare si tinteste sa ajunga la o comunitate de 1.000 de unitati pana la finalul anului 2018.

Respiro este un program modular care ofera un pachet de servicii specializate cu valoare adaugata atat farmaciilor, cat si pacientilor acestora. Prin acest program, farmaciile partenere isi pastreaza autonomia si identitatea proprie, beneficiind deopotriva de acces la resurse importante de business, cat si de expertiza A&D Pharma din zona de retail si distributie farmaceutica.

„In cei 2 ani de la lansarea programului, Respiro a oferit partenerilor sai, farmaciilor, solutii customizate pentru cresterea performantei acestora. Reactionam prompt ori de cate ori contextul in care ne desfasuram activitatea suporta modificari legislative, de exemplu recenta Directiva privind datele cu caracter personal, ceea ce presupune o investitie semnificativa din partea A&D Pharma. Suntem bucurosi sa impartasim din experienta noastra si astfel sa consolidam un parteneriat pe termen lung, bazat pe transparenta si incredere”, a precizat Robert Popescu, CEO A&D Pharma.

Cu o prezenta de 24 de ani pe piata locala, grupul A&D Pharma, parte din familia Dr. Max, este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din Romania, care ofera servicii integrate de import, distributie si retail pentru produse farmaceutice. Grupul A&D Pharma opereaza in prezent patru linii de business:

  • Mediplus - lider de piata in domeniul distributiei de produse farmaceutice si acopera intreg teritoriul Romaniei, deservind farmacii si spitale;
  • Sensiblu este unul dintre cei mai importanti actori ai pietei locale de retail farmaceutic;
  • Punkt este o retea de farmacii dedicata pacientilor cu venituri medii;
  • A&D Pharma Marketing & Sales ofera servicii cu valoare adaugata producatorilor internationali de medicamente, in zona Europei Centrale si de Est.

Programul Respiro al A&D...
Citeste si: Programul A&D Pharma a integrat 600 de farmacii independente


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Robert Popescu, A&D Pharma, despre provocarile din retailul farmaceutic