Retailerul de fashion Mango a deschis cel mai mare magazin din Europa de Est in centrul comercial Bucuresti Mall, care a trecut printr-un proces de optimizare a chiriasilor, in urma caruia I s-au alaturat Douglas, Meli Melo si Aperto, un restaurant italian.

Pintre noutatile din Bucuresti Mall se numara cel mai mare magazin MANGO din Europa de Est, de 1.200 de metri patrati si singurul 3 in 1 – are colectii pentru femei, barbati si copii, de la nou-nascuti pana la 14 ani. Meli Melo Deco a deschis in Bucuresti Mall primul department store din Romania pe o suprafata de peste 350 de metri patrati. Mai mult, noul magazin Douglas din centrul comercial este cel mai mare din Romania (peste 400 de metri patrati) si unul de tip flagship, care ofera peste 10.000 de produse, inclusiv premiere pe piata din Romania in termeni de machiaj si parfum. Cel mai recent chirias este World Class, care a inaugurat un club dotat cu cel mai modern echipament din Romania pe o suprafata de 1.400 de metri patrati, club care a necesitat o investitie de un milion de euro. De asemenea, Aperto, un restaurant italian unic in Romania, dotat cu cinci bucatarii, fiecare cu specificul ei (pizza, grill, pasta, pasta fresca si gelato) s-a alaturat mixului de chiriasi.

Dupa relansarea din 2016, primul centru comercial modern din Romania a demarat un complex proces de optimizare a chiriasilor pentru a imbunatati selectia de branduri in functie de nevoile si gusturile clientilor Bucuresti Mall. Astazi, mall-ul ofera o gama de servicii de 360 de grade astfel: fashion (35%), entertainment (17%), food &beverages (9%) si servicii, inclusiv car-sharing (6%). Rata de ocupare este de 99%. Suprafata inchiriabila a centrului comercial este 40.000 de metri patrati.

Mai mult, noii chiriasi dau randament in noua locatie. De exemplu, Tezyo, un nou concept de magazin multibrand, urban si fresh, vinde 1.300 de articole pe luna, iar valoarea medie lunara a cosului de cumparaturi a crescut cu 12% in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut (aprilie si mai).

Bucuresti Mall este primul centru comercial modern din Romania, deschis in septembrie 1999.

Citeste si:
[VIDEO] Cum produce o companie olandeză piele vegană din mango
VIDEO Cum produce o...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri