Sodexo va prelua integral, pana la finalul anului 2018, compania Benefit Seven, cea care detine serviciul 7card si care este cel mai mare furnizor de abonamente de activitati recreative, sport si wellness pentru angajatii din Romania. Reprezentantii Sodexo nu au precizat care este valoarea tranzactiei.

Sven Marinus, Country CEO Sodexo Benefits and Rewards Romania, a anuntat ca Sodexo va prelua integral compania Benefit Seven, cel mai mare furnizor de abonamente pentru petrecerea timpului liber si sport dedicate angajatilor.

"Pana la finalul anului 2018 vom cumpara si restul de 40% din actiunile 7card", a declarat Sven Marinus (foto), fara a mentiona valoarea tranzactiei.

In 2017, Sodexo si-a majorat, pana la 60%, pachetul de actiuni la Benefit Seven. Cu un an mai devreme, Sodexo a intrat in capitalul Benefit Seven prin preluarea unui pachet de 20% din actiuni.

Sodexo, cifra de afaceri in crestere

Sodexo a intrat pe piata din Romania in urma cu 20 de ani, oferind tichete de masa pe format de hartie. De atunci, a emis peste 3,1 de miliarde de vouchere.

Pe masura ce Generatia Z intra pe piata muncii, mediul de lucru se transforma, iar datorita experientei noastre la nivel global privind nevoile consumatorilor, intelegem in profunzime nevoile angajatilor si ale organizatiilor. Suntem mereu cu un pas inainte si ne ajutam clientii sa dezvolte strategii eficiente de employer branding, care ii ajuta sa isi indeplineasca obiectivele de business

Aurelien Sonet, Global CEO Sodexo Global Benefits and Rewards

In 2017, Sodexo Romania si-a consolidat pozitia de lider pe piata, deservind aproximativ 1,5 de milioane de consumatori. De asemenea, Sodexo Romania a investit in digitizarea solutiilor si in diversificarea gamei de produse, iar investitiile au generat o crestere a cifrei de afaceri cu 27% fata de anul precedent.

"Lumea se schimba intr-un ritm alert, iar noi investim continuu in imbunatatirea solutiilor pe care le oferim, consolidandu-ne capacitatile digitale si oferta, pentru a crea cea mai buna experienta la locul de munca pentru angajati. Oamenii sunt interesati de oportunitatile de dezvoltare personala, iar participarea la evenimente culturale este unul dintre interesele tinerilor. Oferim deja acest tip de beneficiu in Brazilia, Belgia, Republica Ceha si Franta, tari in care Sodexo lucreaza indeaproape cu guvernele pentru implementarea celor mai importante politici publice. Aducem aceasta experienta si in Romania, pentru a crea un nou beneficiu pentru cultura si pentru a le oferi consumatorilor o experienta culturala inedita", a declarat Sven Marinus, Country CEO Sodexo Benefits and Rewards Romania.

In medie, salariatii romani primesc, intre 1 si 2 beneficii extra-salariale, iar cel mai des oferite sunt tichetele de masa si tichetele cadou. Angajatii prefera sa primeasca voucherele in format digital, deoarece sunt mai usor de utilizat si au un control mai bun asupra cheltuielilor, datorita aplicatiei Sodexo Card. Aceasta a fost instalata deja de jumatate din clientii Sodexo.

Primul beneficiu care este oferit 100% in format digital este 7card, iar 50% din voucherele de masa sunt utilizate, de asemenea, in format digital.

In Romania, Sodexo a dezvoltat o retea de peste 67.000 de parteneri afiliati, dintre care peste 10.000 sunt prezenti si in zona rurala.

Citeste si: Ce poate invata sistemul public de la mediul privat, despre motivarea angajatilor

Sursa foto: Facebook / Sodexo

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri