Otter Distribution a deschis un nou magazin Tezyo in unul dintre cele mai cunoscute centre comerciale din Bucuresti, Plaza Romania. La nivel national, Tezyo este prezent in toate locatiile cheie din marile orase, in marile centre comerciale, ingloband 32 de magazine multibrand in Romania si 4 magazine la nivel regional, in Viena, Praga si Brno.

Magazinul multibrand Tezyo ofera o selectie de branduri internationale, precum: Epica, Le Colonel, Otter, Geox, Image, Aldo, Clarks, Le Coq Sportif, Bugatti, Pepe Jeans.

”Pe langa noul magazin din Plaza Romania, tinand cont de schimbarile care vizeaza modalitatea de a face cumparaturi, avem mereu la dispozitia clientilor nostri varianta achizitionarii online pe tezyo.ro. Ne dorim o abordare omnichannel, oferind cumparatorilor o experienta integrata offline si online”, spune Cristi Movila, directorul departamentului online Otter Distribution.

Tezyo este un concept de magazin multibrand dezvoltat de Otter Distribution, care doreste sa vina in intampinarea publicului preocupat de a-si pune in evidenta propriul stil cu produse si branduri de incaltaminte cu personalitate si atitudine. TEZYO ofera o varietate mare de articole de incaltaminte si accesorii ale unori branduri precum: Epica, Le Colonel, Otter, Image, Geox, Clarks, Aldo, Camper, Ara, Converse, The Flexx, Bugatti, Le Coq portif, Pepe Jeans, Cromia, Gabor, New Balance, Nike, Hugo Boss, Calvin Klein. Produsele oferite de magazinele Tezyo se adreseaza atat femeilor si barbatilor, cat si copiilor.

Diverta a deschis o librarie...
Citeste si: Diverta a deschis o librarie in Centrul Vechi al Capitalei


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Ce afaceri au cei mai mari retaileri romani de incaltaminte