Ministerul Afacerilor Interne a decis ca, incepand de luni 16 iulie, Serviciul Public Comunitar pentru Evidenta si Eliberarea Pasapoartelor Simple din Bucuresti si judetul Ilfov se va muta din Pipera in centrul comercial ParkLake.

"Cetatenii care au depus pana in prezent sau vor depune in intervalul 11-13 iulie a.c. cereri pentru eliberarea documentelor de calatorie la sediile din Pipera si Piata Amzei isi vor putea ridica pasaportul din punctul de lucru situat in ParkLake. Noul punct de lucru se infiinteaza prin relocarea sediilor serviciilor de pasapoarte din Sos. Pipera nr. 49, sector 2, si Piata Amzei, nr. 13, sector 1", se arata in comunicat.

Dupa operationalizarea noului spatiu, pentru regiunea Bucuresti-Ilfov vor fi primite solicitari si se vor elibera pasapoarte numai in doua locatii:

– ParkLake, etaj 1, str. Liviu Rebreanu nr. 4, sector 3, in care vor functiona 14 ghisee de primiri cereri si 3 ghisee de eliberari pasapoarte;
– Plaza Romania, etaj 2, bd. Timisoara nr. 26, sector 6, in care vor functiona 20 ghisee de primiri cereri si 3 ghisee de eliberari pasapoarte.

"Demersurile pentru deschiderea punctului de lucru din ParkLake au fost facute de Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti in urma solicitarii ministrului afacerilor interne, Carmen Dan, de a identifica solutii pentru imbunatatirea conditiilor de desfasurare a activitatii de eliberare a pasapoartelor si pentru reducerea timpului de asteptare la ghisee", se mai mentioneaza in comunicat.

Plata taxei pentru obtinerea pasaportului se poate face:
• on-line, in sistem internet banking, prin virament catre conturile deschise de catre fiecare Institutie a Prefectului
• de la orice banca unde persoana are deschis un cont bancar, prin virament catre conturile deschise de catre fiecare Institutie a Prefectului
• prin mandat postal (la orice Oficiu Postal)
• in numerar sau, dupa caz prin intermediul POS-urilor la casieriile unitatilor Trezoreriei Statului, la casieriile Institutiilor Prefectului si, incepand cu data de 11 iunie a.c. si la casieriile unitatilor CEC BANK. Precizam ca nu se percepe comision pentru aceasta plata.

Sursa foto: By Atstock Productions / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri