Fiecare dintre cele trei noi magazine Lidl are o suprafata de vanzare de aproximativ 1300 de metri patrati si dispune de circa 100 de locuri de parcare. Odata cu deschiderea fiecarei unitati, vor fi create 60 de locuri de munca, cate 20 pentru fiecare magazin. Unde sunt situate noile magazine si cate unitati va avea, incepand cu 13 septembrie, reteaua Lidl din Romania?

Cele trei noi magazine Lidl vor fi inaugurate pe 13 septembrie in Bucuresti, Pantelimon si Giroc. Noua unitate din Bucuresti este situata pe Str. Ramnicu Valcea, nr. 10-12 A si dispune de acoperis verde, cea din Pantelimon se deschide pe Str. Cernica, nr. 6, iar cea din Giroc se afla pe Calea Timisoarei, nr. 11.

Orarul de functionare pentru unitatile din Bucuresti si Giroc va fi de luni pana sambata, intre 7:30 si 22:00, iar duminica intre 8:00 si 21:00 si pentru magazinul din Pantelimon va fi de luni pana sambata, intre 7:30 si 22:00, iar duminica intre 8:00 si 20:00.

Noua unitate din Bucuresti dispune de un acoperis verde de peste 1500 de metri patrati, care contribuie la eficienta energetica a cladirii. Acesta reduce efectul de sera, prin absorbtia prafului si a dioxidului de carbon si echilibreaza nivelul de oxigen. In acelasi timp, vegetatia amplasata pe acoperis are rolul de a filtra in mod natural apa pluviala, datorita multiplelor straturi componente, si de a reduce cantitatea de apa deversata in sistemele de canalizare.

Procesul de constructie a noilor magazine se afla in linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor, in conformitate cu normele de protectie a mediului. Astfel, fiecare magazin este echipat cu solutii si tehnologii moderne, care asigura standarde inalte de eficienta energetica. De exemplu, in toate magazinele sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta si sisteme de recuperare a caldurii, integrate in instalatiile de ventilatie.In prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajati, dintre care peste 5.500 in Romania.

Citeste si:
Ce magazine au reduceri la anvelope de iarna in aceasta perioada
Ce magazine au reduceri la...

magazin Lidl

La finalul anului trecut, reteaua Lidl din Romania ajunsese la 220 de magazine, cu 15 unitati comerciale inaugurate pe parcursul intregului an 2017. In plus, in perioada 2016-2017 au fost modernizate aproape 200 de magazine. Anul trecut, extinderea retelei Lidl a avut loc in contextul cresterii consumului.

”Un factor extern foarte important a fost cresterea consumului. Lidl a raspuns la cresterea organica a cererii prin construirea de noi magazine, venind, astfel, mai aproape de un numar tot mai mare de clienti si potentiali clienti. In plus, ne-am propus sa mentinem activ interesul clientilor existenti, dar si sa castigam noi clienti. Anul 2017 a fost un an extraordinar pentru Lidl Romania. Am inregistrat si in acest an o crestere a cifrei de afaceri peste media pietei, astfel ca ne mentinem pe acelasi trend pozitiv pe care ne-am inscris inca de la intrarea pe piata”, declarau, la finalul anului trecut, intr-un interviu acordat wall-street.ro, reprezentantii Lidl Romania, precizand ca accesibilitatea si proximitatea se numara printre principalele criterii atunci cand vine vorba de alegerea locului in care sunt construite noi magazine Lidl, pe langa analiza amanuntita a nevoilor clientilor.

Reteaua de magazine Lidl a inregistrat, in 2017, al doilea cel mai mare profit net dintre cei zece mari retaileri straini prezenti in Romania, atingand nivelul de 352,76 milioane de lei (77,22 milioane de euro), in crestere cu 59,26% fata de 2016 si o cifra de afaceri de 6,51 miliarde de lei (1,42 miliarde de euro). Prin inaugurarea celor trei magazine noi, reteaua Lidl din Romania va ajunge la 227 de magazine.

Citeste si:
Heidi Chocolat a deschis un magazin cu ciocolata in Bucuresti
Heidi Chocolat a deschis...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Doua magazine Carrefour ar putea fi inchise temporar