Grupul L’Oreal a numit-o pe Vanya Panayotova in functia de country general manager L’Oreal Romania, incepand cu ianuarie 2019. Vanya a fost nominalizata in urma numirii lui Gilles Antoine intr-o noua pozitie in cadrul grupului. Pana in ianuarie 2019, perioada de tranzitie va fi asigurata de Javier Labarta, care are o experienta extinsa in roluri de general manager in cadrul L’Oreal, din pozitia de director general interimar.

Vanya Panayotova are o experienta vasta pe piata romaneasca, unde a detinut doua pozitii diferite in trecut, pe cea de general manager al Orbico Romania si sector manager market strategy & planning in cadrul Procter&Gamble.

Vanya are 20 de ani de experiente de succes in sectorul FMCG si o cariera impresionata la conducerea unor companii internationale de top si a unor afaceri antreprenoriale de mari dimensiuni. Si-a inceput cariera la Procter&Gamble si si-a continuat dezvoltarea in cadrul Mondelez International, unde a detinut pozitii cu responsabilitati crescande in zona Europa de Est si Africa & Orientul Mijlociu. In 2017, Vanya s-a intors in Romania ca general manager al Orbico, o companie de distributie de top, care opereaza pe 19 piete. In aceasta perioada, Vanya a reusit dublarea afacerii companiei in Romania si integrarea subsidiarei locale in standardele Grupului.

Javier Labarta s-a alaturat L'Oreal in urma cu 27 de ani. Are o cariera de succes in cadrul grupului, ocupand pozitii cu responsabilitati din ce in ce mai crescute la nivel local, apoi zonal. Javier a lucrat pentru L'Oreal in Spania, Argentina, Venezuela si Mexic, inainte de a se alatura echipei de la sediul central al L'Oreal din Franta, unde a preluat pozitia de zone general manager pentru dvizia de lux din America Latina.

Ulterior, a preluat, in SUA, pozitia de CEO al L'Oreal Travel Retail Americas, iar in ultimii ani a ocupat pozitia de country general manager pentru L'Oreal America Centrala, rol pe care l-a detinut pana la preluarea noii sale misiuni in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri