Reprezentantii companiei Knauf Insulation, unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniul materialelor izolante, cu afaceri de 2 miliarde de euro in 2017 si cu peste 5.000 de angajati la nivel global, estimeaza atingerea unei cifre de afaceri de peste 13 milioane de euro pana la finele anului, in crestere cu aproximativ 5% fata de anul anterior. In principal, evolutia se bazeaza pe tendinta pozitiva generata de piata constructiilor din ultimul an, in special pe proiectele de birouri, rezidential si industrial.

„In acord cu dezvoltarea si maturizarea pietei de izolatii, respectiv a segmentului de vata minerala, estimam o evolutie pozitiva a afacerilor Knauf Insulation pe termen mediu si lung. De altfel, pozitionarea noastra atat pe plan global, cat si local, ne permite sa oferim clientilor cele mai bune solutii de termoizolare si sa fim, in acelasi timp, un furnizor de servicii si un partener strategic pentru reteaua de distributie si pentru principalii jucatori de pe piata DYI. Incercam sa convingem autoritatile sa se adapteze noilor tendinte din domeniul izolatiilor, care nu se mai pot face la fel ca acum zece ani”, a declarat Adrian Garofeanu, Director Comercial Knauf Insulation.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Knauf Insulation, Facebook