Andreea Mihai, fost director marketing & comunicare, PR & solidaritate, dinamica comerciala & pricing Carrefour, va ocupa functia de lider Marketing si E-commerce Leroy Merlin Romania. Din noiembrie 2017, cand a plecat de la Carrefour si pana in prezent, Andreea Mihai a desfasurat activitati de consultanta si a pornit propriul business online.

Potrivit reprezentantilor Leroy Merlin, experienta Andreei Mihai, acumulata in cei 18 ani de activitate, in calitate de membru in Comitetul Executiv al Carrefour, viziunea sa de business si demersul de expansiune a grupului Leroy Merlin au condus la definirea acestui parteneriat. Leroy Merlin este actualmente numarul 2 pe piata de DYI din Romania si doreste sa devina numarul 1.

„In cele cateva luni de la plecarea mea din Carrefour, am facut consultanta pentru cinci firme si am investit alaturi de o partenera intr-un business on-line. In acest timp, am interactionat si cu Leroy Merlin si dupa mai multe discutii, am decis sa ma alatur acestei companii. Sunt entuziasmata de actiunile de CSR intreprise pana acum de Leroy Merlin: de exemplu, incepand cu luna februarie 2017, compania a demarat procesul de delistare a tuturor produselor din lemn, provenite de la companii nationale si internationale, care nu respecta standardele de sustenabilitate si certificarile FSC (Forest Stewardship Council) si PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification). Dorinta noastra este sa aducem cat mai mult din «savoir-faire-ul» frantuzesc in materie de constructii, amenajarea casei, amenajarea gradinii, design interior, cu produse si servicii de calitate, utile si incantatoare pentru romani!”, a declarat Andreea Mihai, lider Marketing si E-commerce Leroy Merlin Romania.

Leroy Merlin este unul dintre cei mai mari retaileri specializati pe bricolaj, constructii, decoratiuni si gradinarit, cu o istorie de peste 90 de ani la nivel mondial si primul din Europa. Companie din cadrul ADEO, Leroy Merlin detine aproape 500 de magazine in 13 tari din Europa, Asia, Africa si America de Sud. In Romania functioneaza 17 magazine Leroy Merlin, cu peste 2.000 de angajati in Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara si Oradea.

”Andreea se alatura companiei in acest demers de expansiune, de intarire a brandului, de strategie omnicanal, cu online-ul in prelungirea fireasca a offline- ului, toate acestea avand ca obiectiv urcarea Leroy Merlin pe prima pozitie in randul retailerilor de DIY si bricolaj din Romania”, spun reprezentantii Leroy Merlin.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri