Cristian Ungureanu s-a alaturat echipei Unilever in martie 2018, fiind responsabil de coordonarea activitatilor de integrare financiara in domeniul fuziunilor si achizitiilor din regiune. Are o experienta semnificativa, detinand pozitii anterioare de Director Financiar in cadrul MOL Romania si Bunge Romania, precum si in proiecte internationale din cadrul BERD.

Aceasta decizie a fost luata in urma promovarii fostului Director Financiar al Unilever South Central Europe, Jordi Aixandri, in calitate de Director General al Departamentului Financiar din categoria deodorante, activitate coordonata de sediul Unilever din Londra.

Unilever este unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de alimente si produse de ingrijire personala, prezent in peste 190 de tari, ajungand la 2,5 miliarde de consumatori in fiecare zi. Compania are 161,000 de angajati si a generat vanzari in valoare de 53.7 miliarde € in 2017. Peste trei sferturi (85%) din businessul companiei se desfasoara pe pietele emergente sau in curs de dezvolare. Unilever are mai mult de 400 de branduri ce pot fi gasite in casele din intreaga lume, inclusiv Dove, Rexona, Axe, Domestos, Cif, Hellmann’s, Delikat, Dero, Lipton, Algida, Ben & Jerry’s si Magnum.

Fiica fondatorului Huawei a...
Citeste si: Directoarea financiara a Huawei a fost arestata in Canada