Unilever a anuntat astazi numirea in functie a lui Cristian Ungureanu pe pozitia de Director Financiar in cadrul Unilever South Central Europe, in locul lui Jordi Aixandri, incepand cu 1 octombrie. Din acest rol, Ungureanu face parte din echipa de conducere care coordoneaza operatiunile curente si strategia de afaceri pentru intreaga regiune.

Cristian Ungureanu s-a alaturat echipei Unilever in martie 2018, fiind responsabil de coordonarea activitatilor de integrare financiara in domeniul fuziunilor si achizitiilor din regiune. Are o experienta semnificativa, detinand pozitii anterioare de Director Financiar in cadrul MOL Romania si Bunge Romania, precum si in proiecte internationale din cadrul BERD.

Aceasta decizie a fost luata in urma promovarii fostului Director Financiar al Unilever South Central Europe, Jordi Aixandri, in calitate de Director General al Departamentului Financiar din categoria deodorante, activitate coordonata de sediul Unilever din Londra.

Unilever este unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de alimente si produse de ingrijire personala, prezent in peste 190 de tari, ajungand la 2,5 miliarde de consumatori in fiecare zi. Compania are 161,000 de angajati si a generat vanzari in valoare de 53.7 miliarde € in 2017. Peste trei sferturi (85%) din businessul companiei se desfasoara pe pietele emergente sau in curs de dezvolare. Unilever are mai mult de 400 de branduri ce pot fi gasite in casele din intreaga lume, inclusiv Dove, Rexona, Axe, Domestos, Cif, Hellmann’s, Delikat, Dero, Lipton, Algida, Ben & Jerry’s si Magnum.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri