B&B Collection, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata retail-ului din domeniul produselor de parfumerie si ingrijire, a fost inclus, recent, in raportul “1.000 de companii care pot inspira Europa”, realizat de London Exchange Group.

B&B Collection este una dintre cele 10 companii romanesti identificate in raport, avand o cifra de afaceri de 337,1 milioane lei in 2017 si un profit de aproape 43 milioane de lei.

B&B Collection este importator oficial si distribuitor autorizat in piata romaneasca a peste 100 de marci internationale de ceasuri si bijuterii. In prezent, compania ofera clientilor produse din diverse categorii prin intermediul magazinelor din intreaga tara. B&B Collection are patru concepte de magazine specializate in vanzarea asistata a ceasurilor si bijuteriilor - KULTHO, Splend'or, Be in time si B&B Collection.

In acelasi timp, B&B Collection este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata retail-ului din domeniul produselor de parfumerie si ingrijire, avand sub umbrela doua concepte de magazine cosmetice KENDRA Beauty Cosmetics si KENDRA Make Up.

Magazinele KULTHO prezinta branduri de bijuterii de lux cu traditie artizanala si inspiratie moderna. Acestea se gasesc in 9 orase din tara, numara 20 de unitati din care 9 se afla in Bucuresti.

Magazinele Splend’or dispun de colectii de bijuterii si ceasuri ce sunt caracterizate de design modern. Brandul este prezent in 25 de orase din Romania, avand 45 de magazine.

In 11 orase din Romania se gasesc magazinele Be in time, in timp ce magazinele B&B Collection sunt impartite in 26 de orase din tara.

KENDRA Beauty Cosmetics este o combinatie reusita intre parfumerie, produse de machiaj si produse pentru ingrijire. Magazinele de brand sunt pozitionate in 26 de orase ale tarii.

Veniturile B&B Collection in ultimii 5 ani

B&B Collection 2013 2014 2015 2016 2017
Cifra de afaceri 186,1 milioane lei 218,8 milioane lei 260,6 milioane lei 304,7 milioane lei 337,1 milioane lei
Profit 20,4 milioane lei 31,4 milioane lei 31,4 milioane lei 36,8 milioane lei 42,9 milioane lei
Nr. Salariati 881 864 1.042 1.073 1.081

Sursa date: Ministerul Finantelor Publice

Magazinele partenere ale B&B Collection sunt Chopard, KULTHO, REVE, Splend’or, Be in time, B&B Collection, Kendra Beauty Cosmetics, Fossil, Swarovski si Claire’s.

Sursa foto: Shutterstock / AlenD

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri