Cinemax, cel mai mare operator de cinematografe din Slovacia deschide in Veranda Mall si in premiera in Romania primul sau cinematograf. Noul cinematograf va avea 12 ecrane, o suprafata de 2.700 mp si o capacitate de aproximativ 1.000 de locuri. In ceea ce priveste dotarile tehnice, noul cinematograf de la Veranda Mall va beneficia de un sistem DOLBY Atmos, proiectoare cu lasere si proiectoare 4k. Ce alte caracteristici va mai avea primul Cinemax din Romania si cand va fi inaugurat?

Cinemax, cel mai mare lant de cinematografe multiplex din Slovacia, isi anunta, pe 1 octombrie 2018, intrarea pe piata din Romania si deschiderea primelor cinematografe in Bucuresti si Brasov, in centrele comerciale Veranda Mall Bucuresti si AFI Brasov.

Primul cinematograf Cinemax din Romania va fi deschis, in primavara anului 2019, in Veranda Mall din Bucuresti. Noul cinematograf va avea 12 ecrane, o suprafata de 2.700 mp si o capacitate de aproximativ 1.000 de locuri. In ceea ce priveste dotarile tehnice, noul cinematograf de la Veranda Mall va beneficia de un sistem DOLBY Atmos, proiectoare cu lasere si proiectoare 4k.

cinematograf Cinemax

Reprezentantii Cinemax spun ca spatiul dintre randuri va fi mai mare comparativ cu standardul oferit in majoritatea cinematografelor. Cinemax Veranda Mall va avea doua sali VIP si un kids lounge – spatiu special dedicat celor mici in care acestia se vor putea juca inainte de a intra la film.

Citeste si:
Cineplexx preia cinematograful multiplex din Iris Titan
Cineplexx preia...

“Prin acest proiect ne dorim sa aducem publicului din Bucuresti o experienta diferita si o calitate a serviciilor la cele mai inalte standarde. Avem tot sprijinul Veranda Mall si credem ca prin intrarea noastra pe piata de film din Romania putem sa facem aceasta experienta a mersului la cinema mai placuta si mai relaxanta pentru public in general, pentru familii si copii” declara Michal Drobny, director general Cinemax.

Cinemax

Creat in 2006, Cinemax ofera servicii de difuzare a filmelor si a ajuns in prezent la o retea de 13 cinematografe multiplex in 12 orase din Slovacia, totalizand 65 de ecrane si peste 11.000 de locuri.

“Prioritatea noastra ramane sa ne extindem si suntem bucurosi sa anuntam ca suntem partenerii celui mai mare lant de cinematografe din Slovacia la deschiderea primului sau cinematograf din Romania. In plus, e o onoare sa vedem un alt business de familie care ni se alatura in dorinta noastra de a oferi experiente cat mai diverse consumatorilor din zona Obor”, declara Valentin Dobrescu, Director Veranda Mall.

Citeste si:
Programul de Paste al magazinelor si mall-urilor
Programul de Paste al...

Veranda Mall se afla intr-un amplu proces de reconfigurare si de extindere a etajului 2, urmand ca in perioada urmatoare sa fie inaugurat cinematograful si o serie de noi magazine. Extinderea si modificarile aduse spatiului existent vor contribui la atingerea unui grad de ocupare de 98%.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Esecuri in turism: De la hoteluri fara clienti, la insule abandonate