Aceste 4 sfaturi simple te vor ajuta sa organizezi un eveniment pe care invitatii sa il tina minte:

1. Alege locatia cu doua luni in avans

Daca vrei ca locatia sa fie una surprizatoare pentru invitati este bine sa o alegi cu cel putin doua luni in avans, ca sa fii sigur ca te poti baza pe particularitatile zonei in planificarea evenimentului.

O zona cu padure sau malul unui lac, oricare poate fi o varianta de locatie speciala pentru succesul evenimentului tau.

In afara de timpul in avans pe care il necesita alegerea locatiei, ai in vedere si faptul ca cele mai multe spatii din natura, cele mai multe spatii in natura au nevoie de amenajarea unui cort, asadar asigura-te ca ai aeroterme si tunuri de caldura capabile sa faca fata suprafetei pe care trebuie sa o incalzeasca.

Prognoza meteo joi 3...
Citeste si: Prognoza meteo joi 3 ianuarie: Ninsori si temperaturi mai scazute

2. Ofera oaspetilor paturi

Daca ai ales ca evenimentul tau sa fie condimentat cu activitati outdoor este bine sa pui la dispozitie participantilor paturi calduroase ca o modalitate excelenta pentru a se proteja si a se simti confortabil.

Amplaseaza cosuri cu paturi intr-un loc vizibil pentru toata lumea si vei asigura o atmosfera placuta, lipsita de orice disconfort termic.

3. Amenajeaza locul pentru focul de tabara

Sa ii strangi pe toti in jurul unui foc de tabara este o idee excelenta, care incalzeste atmosfera si ofera prilejul celor mai bune povesti sa fie spuse.

Te poti folosi de focul de tabara pentru a crea anumite activitati amuzante pentru invitati si prilejul sa se cunoasca mai bine. In plus, aceste tipuri de activitati ofera o experien´┐Ż a generala placuta, presarata cu mirosul de fum si multa caldura.

Cum influenteaza...
Citeste si: Cum influenteaza dezvoltatorii imobiliari economia

4. Cafeaua sa fie fierbinte si de buna calitate

Fie ca este vorba de un eveniment de dimineata, de o conferinta de o zi sau de o petrecere pe seara, daca vrei sa ai printre bauturi si cafeaua, asigura-te ca este de cea mai buna calitate. Pentru te asigura ca iubitorii de cafea nu sunt dezamagiti, alege-ti un furnizor de cafea cu recomandari cat mai bune.

In perioadele friguroase majoritatea evenimentelor corporate se petrec in restaurante obisnuite sau in cluburi. Planificand un eveniment intr-o locatie speciala, ai sansa sa ii scoti pe invitati din zona de confort si sa le oferi o experienta de neuitat.

Sursa foto: Shutterstock