Retailerul de fashion polonez LPP, care detine brandurile Reserved, Mohito, Cropp, Sinsay si House, a semnat pentru deschiderea unui centru de distrbutie in apropierea Bucurestiului. Depozitul, situat in localitatea Stefanestii de Jos, va livra coletele procesate online in Romania, urmand ca ulterior sa deserveasca mai multe tari din Europa de Sud-Est unde LPP este prezent.

Depozitul urmeaza sa fie finalizat in 2019 si marcheaza urmatoarea etapa in implementarea strategiei de dezvoltare intensa a LPP in comertul electronic.

Compania care va construi noul centru de distributie LPP din Romania este WDP Development, cu care a semnat un contract de inchiriere pe o perioada de zece ani. Depozitul va avea o suprafata de 22.000 de metri patrati si va servi ca centru de fulfillment pentru vanzarile online ale tuturor brandurilor LPP in Romania si ulterior, in Europa de Sud-Est.

„Dezvoltarea lantului de magazine brick and morter in Polonia si in tarile externe si cresterea semnificativa a vanzarilor online reprezinta provocari care necesita facilitati logistice avansate tehnologic. Romania este una dintre cele mai dinamice piete din portofoliul nostru, unde inregistram cresteri masive, in special in zona comertului online. Un avantaj suplimentar al acestei locatii este deservirea tarilor din regiune unde LPP activeaza”, a declarat Jacek Kujawa, vicepresedinte al consiliului de administratie LPP.

Centrul de distributie din apropierea Bucurestiului este al doilea al retailerului LPP, in afara de Polonia. Pentru anii urmatorii, retailerul planuieste sa-si dezvolte reteaua de distributie, iar spatiul de depozitare sa fie marit la peste 270.000 de metri patrati, fata de 100.000 cat detine in prezent.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri