Depozitul urmeaza sa fie finalizat in 2019 si marcheaza urmatoarea etapa in implementarea strategiei de dezvoltare intensa a LPP in comertul electronic.

Compania care va construi noul centru de distributie LPP din Romania este WDP Development, cu care a semnat un contract de inchiriere pe o perioada de zece ani. Depozitul va avea o suprafata de 22.000 de metri patrati si va servi ca centru de fulfillment pentru vanzarile online ale tuturor brandurilor LPP in Romania si ulterior, in Europa de Sud-Est.

„Dezvoltarea lantului de magazine brick and morter in Polonia si in tarile externe si cresterea semnificativa a vanzarilor online reprezinta provocari care necesita facilitati logistice avansate tehnologic. Romania este una dintre cele mai dinamice piete din portofoliul nostru, unde inregistram cresteri masive, in special in zona comertului online. Un avantaj suplimentar al acestei locatii este deservirea tarilor din regiune unde LPP activeaza”, a declarat Jacek Kujawa, vicepresedinte al consiliului de administratie LPP.

Centrul de distributie din apropierea Bucurestiului este al doilea al retailerului LPP, in afara de Polonia. Pentru anii urmatorii, retailerul planuieste sa-si dezvolte reteaua de distributie, iar spatiul de depozitare sa fie marit la peste 270.000 de metri patrati, fata de 100.000 cat detine in prezent.

Producatorul de carne si...
Citeste si: Vascar a vandut preparate din carne de 18 mil. euro in 2018