Un tanar farmacist de numai 28 de ani, din Alba Iulia, a lansat propria linie de produse dermato-cosmetice si isi propune sa concureze cu marile branduri internationale.

La ora actuala, produsele preparate de Emanuel Lazar se gasesc sub denumirea Eladerm. Acesta a investit in propriul lui laborator 200.000 de euro, iar capacitatea de productie a crescut de 4 ori in cativa ani.

In acest laborator, tanarul farmacist produce creme care se afla la granita dintre medicament si produs cosmetic, creme pe baza de uree si cu un continut de peste 99% de ingrediente naturale. Aceste creme prezinta o actiune dubla si anume, pe langa faptul ca trateaza problemele pielii, ajuta totodata si la mentinerea frumusetii, elasticitatii si fermitatii acesteia.

Emanuel Lazar intentioneaza ca in 2019 sa ajunga la o gama de 20 de produse dermato-cosmetice 100% romanesti si sa fie tot mai competitiv pe piata din Romania.

„Foarte multe dintre comenzile pe care le primim pe site vin si din recomandari. Ne bucuram mult de feedback-ul pozitiv, insa ne bucuram si mai mult pentru faptul ca reusim sa facem ceea ce ne-am propus. In plus, intentionam ca marca Eladerm sa ajunga la o gama de 20 de produse dermato-cosmetice, care sa acopere necesitatile oamenilor si sa ii ajute in diferitele afectiuni cu care se confrunta la nivelul pielii, indiferent de stadiul lor”, spune tanarul farmacist.

Studiu Avon: Doar jumatate...
Citeste si: Studiu Avon: Doar jumatate dintre romance au un job full-time

Printre cele mai reprezentative produse sub marca Eladerm, se numara: Hidra Derm, Rid Stop, Anti Sebum, Crema Ureea cu diferite concentratii si ultimul produs lansat, crema Cuperix. In cateva luni de la lansarea pe piata a noului produs sub marca Eladerm, au fost vandute peste 1.000 de creme Cuperix, iar cei care se confrunta cu aceasta afectiune si au incercat acest produs se declara foarte multumiti si recomanda aceasta crema.

Sursa foto: Shutterstock / Olha Kozachenko

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
A renuntat la o cariera in banking pentru o afacere cu produse bio