Compania Ryanair a lansat vineri, 23 noiembrie, promotia "Vinerea Neagra" cu pana la 25% reducere pentru peste un milion de locuri, oferindu-le clientilor posibilitatea de a-si rezerva o escapada de primavara la cele mai mici tarife.

Oferta se aplica pentru calatoriile din perioada ianuarie - aprilie, promotia fiind valabila pana vineri, 23 noiembrie, la miezul noptii.

"E Vinerea Neagra si astazi avem 25% reducere pentru 1 milion de locuri pentru calatorii in perioada ianuarie – aprilie, care trebuie rezervate pana astazi la miezul noptii", a anuntat Robin Kiely, reprezentant Ryanair.

In pofida anularii a mii de zboruri si a problemelor cu pilotii, profitul net al Ryanair a crescut cu 10% in exercitiul financiar care s-a incheiat la 31 martie 2018, la 1,45 miliarde de euro, iar numarul de pasageri transportati a urcat cu 9%, la 130 de milioane.

Compania vrea sa-si extinda flota cu 50% pana in 2024, urmand sa ajunga sa transporte 200 de milioane de pasageri.

Ryanair, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa dupa numarul de pasageri, opereaza 21 de rute de pe aeroporturile din Romania, respectiv Bucuresti si Craiova.

Citeste si: TAROM, reduceri la biletele de avion de Black Friday

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri