Cristian Radulescu devine noul director general al companiei Grup Feroviar Roman, luandu-i, astfel, locul lui Sorin Chinde, care devine vicepresedinte al Departamentului de Transport. Radulescu s-a alaturat echipei in 2002 ca director de sucursala a Grup Feroviar Roman – Sucursala Brazi. Incepand cu 2005 preia functia de director general al Trans Expedition Feroviar, iar din 2018 a devenit directorul general adjunct al GFR. Are o licenta in Management Financiar Contabil si Administrativ si un Master in Managementul Sistemelor Economice Turistice si Administrative.

Amedeo Neculcea este desemnat director general adjunct al Grup Feroviar Roman. Cu experienta in Grampet de peste 13 ani, el lucreaza de 22 de ani in domeniul transporturilor feroviare si al logisticii. S-a alaturat in 2005, ca sef serviciu comercial – marketing al GFR, devenind director comercial in 2008. In perioada 2012 – 2015 a fost pe rand director adjunct si director general al Grampet Logistics, iar din ianuarie 2016 este consilier pentru dezvoltarea de proiecte feroviare in cadrul GFR. Absolvent al Facultatii de Transporturi, sectia Tehnica Transporturilor din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, are un master in Logistica Transporturilor si este doctor in Stiinte ingineresti, domeniul Ingineria Transporturilor.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Grampet