Carrefour Romania a deschis, pe 5 si 6 decembrie, doua noi hipermarketuri cu o suprafata de vanzare individuala de peste 7.500 de mp in Satu Mare, respectiv Baia Mare si ajunge astfel la o retea nationala de 35 de magazine in acest format.

Coordonate principale, valabile pentru cele doua magazine, Carrefour Satu Mare (str. Careiului nr. 17, Satu Mare) si Carrefour Baia Mare (bd. Bucuresti nr. 53, Baia Mare):

  • 55.000 de produse, din care 3.000 de produse marca proprie
  • suprafata de vanzare de 7.515 m2
  • 250 de angajati
  • aproximativ 1.000 de locuri de parcare, gratuite
  • 24 de case de marcat pentru Carrefour Satur Mare si 23 de case de marcat pentru Carrefour Baia Mare, dintre care 6 case rapide „SELF SERVICE” pentru fiecare magazin
  • WI-FI gratuit
  • program: luni – duminica 8:00 - 22:00
  • program special de sarbatori: luni – duminica 8:00 – 23:00
  • contact Carrefour Satu Mare: 0374 668 900; contact Carrefour Baia Mare: 0374 669 100

Cu peste 55.000 de produse la raft, dintre care peste 3.000 articole produse marca proprie,, Carrefour le va aduce zilnic locuitorilor fructe si legume proaspete de la producatorii locali. Clientii pot alege inclusiv carne de vita provenita de la animale crescute pe pasuni din Romania si hranite 100% natural sau somon atent monitorizat si hranit fara organisme modificate genetic, acestea fiind doar doua exemple de produse care sustin actiunile concrete ale Carrefour pentru o viata mai sanatoasa.

Cele doua magazine Carrefour vin cu o gama variata de produse de brutarie, patiserie si cofetarie preparate in laboratoarele proprii ale Carrefour. Mai mult, clientii beneficiaza si de servicii complementare, precum curatarea pestelui si comanda speciala de torturi sau prajituri.

Pe langa alimente, retailerul francez comercializeaza si articolele de imbracaminte marca TEX, produse dedicate ingrijirii si amenajarii casei, precum si aparate electronice si electrocasnice. Acestea sunt insotite de sute de alte optiuni si modele, disponibile pe site-ul carrefour.ro, care reuneste peste 180.000 de produse non-alimentare. Clientii isi pot selecta produsele, apoi fac comanda online si beneficiaza de livrarea lor la domiciliu in tot judetul sau de ridicarea acestora din hipermarket, prin serviciul Click&Collect.

In Romania, grupul Carrefour ofera clientilor sai multiple posibilitati de a face cumparaturi, atat in cele 335 magazine din tara, cat si prin portalul unic www.carrefour.ro, de unde clientii din Bucuresti pot achizitiona produse alimentare din sectiunea „Supermarket Online”, dar si produse nealimentare din sectiunea Carrefour&Partenerii, cu livrare oriunde in tara sau cu ridicare de la punctele „Click&Collect” din hipermarketurile Carrefour. Mai mult, prin platforma BRINGO, disponibila gratuit in Google Play si App Store, Carrefour le ofera clientilor din Iasi, Cluj, Constanta si Bucuresti posibilitatea de a face cumparaturi din peste 50.000 de produse la pret de hipermarket, livrate in 90 de minute. De asemenea, prin intermediul Gurmandio, clientii din Botosani, Braila, Buzau, Focsani, Galati, Iasi, Suceava, Piatra-Neamt, Targu Jiu si Ploiesti pot comanda o varietate mare de preparate, atat din sectiunea de gastronomie a Carrefour, cat si de la restaurantele locale, livrare gratuita si multiple metode de plata (cash, card, tichete de masa).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri