Dupa 10 ani de prezenta pe piata serviciilor medicale din Cluj-Napoca, reteaua de sanatate Regina Maria finalizeaza primul spital privat cu servicii integrate din oras. Spitalul, a carui constructie a inceput in aprilie 2017, reprezinta cea mai mare investitie a retelei de sanatate din tara. Valoarea totala a acestui proiect de investitii depaseste 18 milioane de euro.

”Noul spital din Cluj duce mai departe promisiunea noastra de a transforma orasul intr-o noua capitala a sanatatii. Proiectul de spital se ridica la peste 18 milioane de euro, la care se adauga alte sume investite in policlinici, dar si achizitia unor companii locale. Ne-am consolidat si mai mult pozitia in Transilvania prin integrarea unora dintre cei mai buni furnizori medicali locali care vor deservi si mai bine nevoile noului spital: laboratorul de anatomie patologica Santomar, serviciul de ambulanta Prompturg, centrul de kinetoterapie si fizioterapie Kinetic. Noul spital pune la dispozitia clujenilor cea mai moderna tehnologie medicala, axata pe chirurgie clasica si minim-invaziva, aceasta din urma devenind un standard in toata lumea in ceea ce priveste chirurgia. In primul an de functionare, estimam un flux de peste 20.000 de vizite medicale in spital si in ambulatoriu”, a precizat Fady Chreih, CEO-ul retelei de sanatate Regina Maria.

Regina Maria deschide un nou spital la Cluj

Noul spital este localizat in centrul orasului, pe Calea Dorobantilor nr. 29, oferind astfel acces rapid la servicii medicale, atat clujenilor, cat si pacientilor din judetele limitrofe. In acest moment, echipa intregului campus medical Regina Maria Cluj numara 423 de angajati, din care 184 sunt cadre medicale, iar compania are in vedere si alte angajari in cursul anului viitor.

”In spital vom trata adulti si copii, avand avantajul oferit de un spital monobloc, in care, de la diagnosticul la tratamentul celor mai complicate cazuri, isi aduc aportul echipe multidisciplinare, ce vor conlucra pentru rezolvarea optima, individualizata, a fiecarui caz. Cred ca viitorul este al medicinei centrate pe pacient si am certitudinea ca, alaturi de colegii mei, vom continua sa facem cinste indelungatei traditii medicale clujene”, a precizat prof. univ. dr. Constantin Ciuce, director medical al noului spital din Cluj.

Regina Maria deschide un nou spital la Cluj

Cu o suprafata de peste 7.000 mp, constructia ocupa sapte niveluri: parter, patru etaje supraterane si doua subterane. Spitalul va fi deschis oficial dupa Craciun, la inceputul anului 2019.

Spitalul dispune de un sistem complet de imagistica ceneral electric, cu aplicatii in chirurgie, pediatrie, ginecologie si ortopedie. Totodata, din primul trimestru al anului viitor, spitalul va deveni centru de referinta General Electric in imagistica dedicata patologiei sanului, iar laboratorul va integra un departament de genetica moleculara – al doilea dupa cel din Bucuresti, precum si o divizie specializata de anatomie patologica. Totodata, unitatea medicala cuprinde departamentul de specialitati chirurgicale pediatrice extins pe un intreg etaj, precum si ambulatoriul dedicat exclusiv copiilor, compus din 7 cabinete de consultatii si camera de garda 24/7.

Regina Maria a construit un nou spital la Cluj

Reteaua de sanatate Regina Maria reuneste peste 5.000 de angajati si colaboratori in cele 56 de locatii proprii din Bucuresti si din tara. Furnizorul de servicii medicale private are un portofoliu de peste 500.000 de abonamente medicale. In cifre, Regina Maria inseamna: 56 de locatii proprii, 6 spitale, 4 centre cu spitalizare de zi, 3 maternitati, 8 campusuri medicale, 19 centre de imagistica, 33 de laboratoare de analize, banca proprie de celule stem si peste 290 de policlinici partenere in tara.

Regina Maria a construit un nou spital la Cluj

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri