Studiile realizate anterior pe segmentul de cadouri arata ca unul din 7 europeni nu au apreciat cadourile primite sau nu le-au utilizat, romanii fiind pe locul 3 in acest studiu.

1000 De Planuri a adus in tara noastra un nou concept, cutiile cadou cu experiente, prin intermediul carora compania doreste sa eficientizeze timpii de cautare a cadourilor si sa elimine temerile in alegerea idealului pentru fiecare angajat sau partener de afaceri.

Compania a reusit astfel sa obtina cadoul ideal, complet si complex, care sa satisfaca pana si cele mai alese gusturi. Un cadou menit sa promoveze serviciile din tara noastra, sa elimine timpii de cautare prin magazine si sa ofere posibilitatea de a alege activitatea in functie de preferintele fiecarui consumator.
Conceptul 1000 De Planuri are la baza 4 cutii cadou tematice cu valabilitate de un an din momentul achizitiei care pot fi personalizate in functie de dorinta clientului.

Cutia Gourmet - cine in doi https://1000deplanuri.ro/idei-cadouri/experiente-gourmet
Cutia Loisir - relaxare, activitati fizice, aventura si adrenalina, https://1000deplanuri.ro/idei-cadouri/loisir
Cutia Escapade - cazari pentru doua persoane https://1000deplanuri.ro/idei-cadouri/escapade
Cutia Unique - experientele unice https://1000deplanuri.ro/idei-cadouri/experiente-unique

Datorita diversitatii experientelor, cutiile cadou sunt ideale pentru angajati sau parteneri de afaceri, pot fi utilizate cu succes in campaniile de marketing, se pot oferi ca premii sau bonificatii, cadouri pentru aniversari, evenimente speciale precum sarbatorile de iarna, cadouri pentru nunta, cununie ori alte evenimente speciale.
Produsele au fost lansate pe piata din Romania in iarna anului 2017 si sunt prezente in magazinele: Diverta, Bookcity Brasov, Bookcity Galati, Bookcity Timisoara si in benzinariile MOL dar si in mediul online pe www.1000deplanuri.ro, www.bookidz.ro, www.creativesc.ro, www.bookcity.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri