Povestea 5 to go a crescut an de an. Daca 2015, anul in care a intrat pe piata din Romania, a fost un an al curajului, 2016 a venit cu consolidare si experimente, iar 2017 a fost despre extindere. In 2018, lantul de cafenele 5 to go a primit titlul de cea mai buna cafenea din Romania la HORECA AWARDS 2018.

"Anul 2019 va fi un an al provocarilor, in care ne dorim sa extindem gama de produse, crescand si valoarea medie a unui bon, si sa dezvoltam concepte noi de locatii. Si, obiectivul pentru urmatorii doi ani este sa deschidem inca 100 de unitati 5 to go in Romania, dar si sa trecem de granitele tarii. Calitatea este o preocupare continua pentru noi, asa ca in 2019 vom investi intr-o platforma de e-learning care va face mai rapid procesul de invatare a noilor barista, de acomodare cu standardele de retea si de perfectionare”, a declarat Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

Lucian Badila, co-fondator 5 to go, spune ca pentru 2019 isi doreste cat mai multe francize. "Am dezvoltat trei noi concepte in anul precedent, Divizia Mobila, Coffee Spot si Drive Thru, am adaugat in meniul nostru gama de siropuri Private Label si gama Coffee for Home si am consolidat prietenia cu comunitatea 5 to go. Deseori primim mesaje in care ni se arata bucurosi ca vom deschide o locatie intr-o anumita zona, sau chiar ei sunt cei care ne propun sa venim si in anumite cartiere sau orase", a adaugat Lucian Badila.

La inceputul anului 2019 a fost lansat conceptul Coffee Studio by 5 to go, eveniment marcat prin deschiderea unei noi locatii in Bucuresti.

Narcoffee Roasters, lant de...
Citeste si: Lantul de cafenele Narcoffee Roasters deschide o unitate in Bucuresti

5 to go a luat nastere in anul 2015. Patru ani mai tarziu, 5 to go depaseste 100 de locatii deschise in 12 orase din tara si devine cel mai mare lant de cafenele din Europa de Est, dar si cea mai accesata franciza din Romania.