Lantul de cafenele 5 to go a ajuns, in 2018, la o cifra de afaceri de 5,5 milioane de euro, aproape dubla fata de anul precedent. Tot anul trecut au fost deschise 40 de locatii, dintr-un total de 100 de la lansarea in 2015.

Povestea 5 to go a crescut an de an. Daca 2015, anul in care a intrat pe piata din Romania, a fost un an al curajului, 2016 a venit cu consolidare si experimente, iar 2017 a fost despre extindere. In 2018, lantul de cafenele 5 to go a primit titlul de cea mai buna cafenea din Romania la HORECA AWARDS 2018.

"Anul 2019 va fi un an al provocarilor, in care ne dorim sa extindem gama de produse, crescand si valoarea medie a unui bon, si sa dezvoltam concepte noi de locatii. Si, obiectivul pentru urmatorii doi ani este sa deschidem inca 100 de unitati 5 to go in Romania, dar si sa trecem de granitele tarii. Calitatea este o preocupare continua pentru noi, asa ca in 2019 vom investi intr-o platforma de e-learning care va face mai rapid procesul de invatare a noilor barista, de acomodare cu standardele de retea si de perfectionare”, a declarat Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

Lucian Badila, co-fondator 5 to go, spune ca pentru 2019 isi doreste cat mai multe francize. "Am dezvoltat trei noi concepte in anul precedent, Divizia Mobila, Coffee Spot si Drive Thru, am adaugat in meniul nostru gama de siropuri Private Label si gama Coffee for Home si am consolidat prietenia cu comunitatea 5 to go. Deseori primim mesaje in care ni se arata bucurosi ca vom deschide o locatie intr-o anumita zona, sau chiar ei sunt cei care ne propun sa venim si in anumite cartiere sau orase", a adaugat Lucian Badila.

La inceputul anului 2019 a fost lansat conceptul Coffee Studio by 5 to go, eveniment marcat prin deschiderea unei noi locatii in Bucuresti.

5 to go a luat nastere in anul 2015. Patru ani mai tarziu, 5 to go depaseste 100 de locatii deschise in 12 orase din tara si devine cel mai mare lant de cafenele din Europa de Est, dar si cea mai accesata franciza din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri