Grupul de clinici Dent Estet intra in cel de-al douazecilea an de activitate cu un numar de 320 de angajati si colaboratori, dintre care peste 90 sunt medici. In prezent, grupul detine o retea de 10 clinici, dintre care sapte in Bucuresti si alte trei in afara capitalei. In medie, un numar de 3.800 de pacienti viziteaza clinicile Dent Estet in fiecare luna. Valoarea investitiilor in pregatirea si specializarea medicilor va creste cu 30% in 2019 fata de anul anterior.

Datele Dent Estet arata o schimbare a interesului pacientilor pentru eficientizarea timpului petrecut la cabinet. Astfel, ei prefera sedinte de tratament mai lungi, in care sa beneficieze de rezolvarea mai multor probleme dentare in aceeasi vizita, decat sa se prezinte de mai multe ori, in sedinte scurte. De asemenea, tot mai multi pacienti fac trecerea de la produse si tratamente medii la cele premium. Acestia prefera tehnologiile digitale pentru siguranta si confortul pe care le ofera, dar si pentru timpul redus de recuperare post-interventii. Datele Dent Estet mai arata o schimbare pozitiva in atitudinea pacientului roman in ceea ce priveste interesul pentru sanatatea orala si o tendinta de crestere a numarului de pacienti care se prezinta la stomatolog. Pacientii apreciaza facilitarea accesului la o echipa multidisciplinara, considera ca acest lucru reprezinta o eficientizare a timpului, tratamente sigure si performante.

„Am inteles cat de important este timpul pentru pacientii nostri, astfel ca adoptarea tehnologiei moderne s-a transformat intr-o necesitate inclusiv in industria medicala. Anul trecut, am optimizat cu aproape 25% numarul total de vizite necesare pentru finalizarea unui plan de tratament pentru fiecare pacient, tendinta pe care ne propunem sa o continuam. Acest lucru se datoreaza in special faptului ca pacientii beneficiaza de experienta unei echipe multidisciplinare. Observam, totodata, ca pacientii nostri se informeaza si se documenteaza temeinic inainte de a face o alegere, avand in minte mereu implicatiile pe termen lung”, a mentionat dr. Oana Taban, fondator & director general al grupului Dent Estet.

In ceea ce priveste valoarea investitiilor in digitalizare, noi tehnologii si achizitii de echipamente, aceasta se ridica la aproximativ 2 milioane euro in ultimii doi ani, nivel pe care intentioneaza sa il pastreze sau chiar sa il depaseasca in urmatorii ani.

„Pe parcursul celor 20 de ani de existenta am continuat sa inovam constant si sa aducem in Romania tehnologii si tratamente in premiera. In continuare, ne vom concentra pe dezvoltarea sanatoasa a clinicilor existente, urmarind, totodata, o crestere bazata pe analiza si pregatire profunda, decat una artificiala si care nu are la baza eforturi sustinute”, a precizat Cristian Taban, director executiv Dent Estet.

Media varstei angajatilor Dent Estet este de 35 de ani, iar 50% din echipa medicala a clinicilor are o vechime mai mare de cinci ani in cadrul companiei. Compania va continua si anul acesta investitia in programe educationale si de pregatire a medicilor, cursuri si participari la congrese.

Cele mai accesate servicii ale clinicii sunt tratamentele implantologice, numarul total de tratamente cu implantul dentar crescand in 2018 cu 51% fata de 2017, dintre care majoritatea sunt implanturi premium. Acest comportament denota, inca o data, orientarea pacientilor catre servicii de excelenta, cu rezultate pe termen lung.

In cei 20 de ani, echipa s-a extins la un numar de 320 de specialisti, dintre care 93 sunt medici. Acestia au tratat de-a lungul timpului peste 80.000 de pacienti. Dent Estet detine 10 clinici stomatologice multidisciplinare in Bucuresti, Timisoara si Sibiu, destinate tuturor categoriilor de varsta, 3 divizii de excelenta unice in Romania (Implant Division, Esthetic Division si Advanced Orthodontic Division), primul laborator de tehnica dentara digitala Aspen si 2 studiouri foto digitale specializate Future Dental Smile. Toate acestea reunesc un numar de 57 de cabinete pe o suprafata totala de 3.000 de metri patrati, care includ si 3 sali de chirurgie complet utilate si 3 centre de diagnostic si radiologie digitala cu expunere minima la radiatii.

Din anul 2016, Dent Estet face parte din grupul MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din tara noastra.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri