Therme Bucuresti marcheaza primii trei ani de activitate prin inaugurarea unui restaurant-concept de tip fusion, dupa o investitie de 3,5 milioane de euro, potrivit unui comunicat emis marti.

Amplasat in zona The Palm, restaurantul este inspirat din descoperirile lui Alexander von Humboldt, explorator, biolog si naturalist german. Pe fundalul restaurantului se regasesc mai multe reprezentari ale desenelor originale realizate de Humboldt in expeditiile lui.

Terasa de 900 de mp de pe malul lacului ofera acces direct catre noul restaurant atat din zona The Palm, cat si de pe plaja Therme, iar interiorul consta intr-o zona de dining de 1.100 mp, cu o capacitate de 190 locuri.

In restaurant exista cinci spatii de dining: Sushi bar, Asian Corner, Mediteranean & Pasta Corner, Fish & Seafood si American Steak, Burgers & more. Statiile de live cooking vor fi deservite de o echipa de bucatari coordonati de chef Lucian Dobre.

Lansat in anul 2016, Therme Bucuresti este cel mai mare Therme din Europa, construit greenfield, pe un areal de 250.000 mp, cu o suprafata indoor de 35.000 mp, gazduind o gradina botanica cu peste 800.000 de plante, dintre care peste 1.500 de palmieri.

Grupul City Grill preia...
Citeste si: City Grill deschide un nou restaurant cu o investitie de 500.000 euro

Anul trecut, complexul s-a extins cu doua parcuri urbane tematice, cu peste 10.000 mp de spatiu verde si peste 20.000 de plante perene.

Cu o valoare totala a investitiilor de peste 100 de milioane de euro si cu peste 500 de angajati, complexul Therme Bucuresti a depasit in anul 2018 pragul de 3 milioane de clienti, dintre care circa 30% fiind vizitatori straini.

„Popularitatea internationala a centrului a generat totodata un procent semnificativ si in crestere de vizitatori din zona Balcanilor, UK, din Germania, Italia, Austria, Israel etc”, a declarat Stelian Iacob, CEO-ul Therme Bucuresti.

Daniel Mischie, CEO City...
Citeste si: CEO din HORECA: Solutia salvatoare in Romania, 3.000 lei salariu minim


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »



Citeste si
PAUL investeste 450.000 de euro in a patra locatie bistro din Capitala