Dupa trei ani de prezenta pe piata serviciilor medicale din Timisoara, reteaua de sanatate Regina Maria isi consolideaza prezenta in vestul tarii, prin preluarea furnizorilor de servicii de imagistica - centrele de radioimagistica dr. Birsasteanu si Telescan, care numara cinci unitati specializate.

Aceasta noua achizitie vine dupa ce, in a doua jumatate a anului 2018, Regina Maria a anuntat preluarea centrelor Pozimed din Constanta, dar si a patru centre Hiperdia situate in Arad, Orastie si Cluj. Prin expansiunea in zona de vest a tarii, operatorul privat de servicii medicale vizeaza pozitia de lider regional, in special in ce priveste serviciile de imagistica.

Primul centru de radioimagistica dr. Birsasteanu, cel de radiologie, a fost infiintat in 2007 si oferea, in premiera la acea vreme, posibilitatea de a transmite radiografii intre medici, pentru o a doua opinie medicala. In prezent, centrele de radioimagistica dr. Birsasteanu si Telescan inseamna cinci clinici de radiologie si imagistica, dintre care trei in Timisoara, una in Lugoj si una in Sannicolau Mare. Centrele ofera pacientilor acces la o gama de servicii medicale, printre care RMN, tomografie computerizata, ecografie si radiografie. Aceste servicii vin acum in completarea celor oferite pe plan local de Regina Maria in cele cinci clinici si doua laboratoare.

”Expansiunea la nivel national este una dintre prioritatile Regina Maria, care se va concretiza atat organic, cat si prin achizitii, la fel ca pana acum. Cautam parteneri care dovedesc o expertiza medicala deosebita, renumiti la nivel local pentru inalta pregatire a echipei de specialisti. Am intrat pe piata medicala din Timisoara acum mai bine de trei ani si ne bucuram ca in acest interval ne-am consolidat amprenta locala”, a punctat Fady Chreih, CEO-ul retelei de sanatate Regina Maria.

Centrele de Radioimagistica dr. Birsasteanu si Telescan au o echipa de 60 de angajati, acestea finalizand anul 2018 cu o cifra de afaceri totala de peste 1,7 milioane de euro.

Reteaua de sanatate Regina Maria a deschis prima unitate medicala din Timisoara la sfarsitul anului 2015. Un an mai tarziu, a preluat centrele medicale Dr. Grigoras, iar in prezent, Centrul regional Regina Maria Timisoara numara 5 policlinici, dintre care 4 in Timisoara si una in Lugoj, inclusiv o clinica de Medicina Muncii, dar si laboratoare de analize medicale.

Reteaua de sanatate Regina Maria reuneste peste 5.200 de angajati si colaboratori in cele 63 de locatii proprii din Bucuresti si din tara. Unitatile medicale deservesc peste 2,8 milioane de pacienti. Totodata, compania are un portofoliu de peste 500.000 de abonamente medicale. In cifre, Regina Maria inseamna: 63 de locatii proprii, 6 spitale, 4 centre cu spitalizare de zi, 3 maternitati, 8 campusuri medicale, 26 centre de imagistica, 33 de laboratoare de analize, banca proprie de celule stem si peste 290 de policlinici partenere in tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri