CCC a incheiat anul 2018 cu un numar total de 62 magazine CCC in Romania, performanta atinsa prin investitii in achizitionarea retelei de magazine de-a lungul celor sase ani de prezenta pe plan local, aducerea magazinelor la standardele de calitate ale grupului, cat si in extinderea numarului de unitati.

CCC, retailerul polonez de incaltaminte si accesorii, a intrat pe piata din Romania in 2012 prin intermediul unui francizor, iar dupa 6 ani compania mama a decis sa cumpere toate magazinele existente la momentul achizitiei, in aprilie 2018. In acelasi timp, brandul polonez a demarat in Romania o campanie de extindere si modernizare a retelei de magazine.

„Pe termen mediu si lung, planurile CCC urmaresc extinderea continua si rapida, care va fi vizibila in urmatorii 2-3 ani, in aceleasi conditii de calitate, diversitate a produselor si concept de amenajare.”, afirma Joanna Jozwiak, General Manager CCC Romania.

Din aprilie 2018, de cand CCC este reprezentata direct pe piata din Romania au fost deschise sapte magazine noi in Focsani, Slatina, Roman, Baia Mare, Satu Mare, Fagaras, Slobozia, un alt magazin existent a fost extins in Iasi, iar alte doua magazine au fost relocate in Galati si Sibiu. Odata cu relocarea, magazinul CCC din Sibiu a devenit cel mai mare magazin al retelei din Romania, cu o suprafata totala de peste 1.200 m2 si o gama variata de peste 20.000 de produse.

„O directie majora de investitii a fost schimbarea conceptului magazinelor intr-unul nou si modern, atat pentru noile deschideri, cat si pentru o buna parte din magazinele existente. In momentul de fata designul magazinelor CCC se concentreaza pe linii simple, culori neutre, finisari in tuse de gri cu elemente metalice de mobilier, aspect modern cu influente industrial.”, spune Dan Firoiu, Technical & Investment Manager CCC Romania.

CCC este lider pe piata de incaltaminte din Polonia si unul dintre cei mai mari producatori din Europa. CCC vizeaza o gama larga de incaltaminte la moda la preturi accesibile, pentru femei, barbati, tineri si copii. Brandul face parte din grupul CCC, fiind cel mai mare producator de incaltaminte din Polonia, care se bucura de succes si in alte 21 de tari: Austria, Bulgaria, Croatia, Cehia, Elvetia, Estonia, Emiratele Arabe Unite, Germania, Israel, Kosovo, Letonia, Lituania, Moldova, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Ungaria si Qatar. Grupul CCC, care detine propria fabrica de pantofi din piele, opereaza la nivel european peste 1.000 de magazine intr-un spatiu total de vanzare care depaseste 600.000 m.p. si vinde aproape 50 de milioane de perechi de pantofi anual.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri