A doua editie a conferintei Future Healthcare, organizata de wall-street.ro, va avea loc in data de 14 martie, la Hotel Sheraton, sala Platinum. Aici, alaturi de lideri din sanatate, vom dezbate subiecte cheie atat din sectorul serviciilor medicale, cat si din industria farmaceutica.

Manageri de spitale private si spitale publice, directori de companii farmaceutice, antreprenori si autoritati din domeniul sanatatii vor fi prezenti la conferinta Future Healthcare. Structurat sub forma unei conferinte de o zi, evenimentul va cuprinde key speech-uri despre inovatie tehnologica medicala si doua paneluri in care reprezentanti ai sistemului public si mediului privat vor dezbate cele mai importante subiecte din sanatate.

Totodata, Future Healthcare se va incheia cu un workshop interactiv in care univ. prof. dr. Stefan Winkler (medic infectionist din Viena), ne va vorbi despre fenomenul de rezistenta la antibitiotice si masuri de prevenire in acest sens.

Poti participa gratuit la conferinta Future Healthcare - detalii si inscriere aici.

Printre invitatii confirmati se numara Wargha Enayati - fondator Enayati Group, Cristian Grasu - secretar de stat Ministerul Sanatatii, Diana Mereu - director executiv RASCI si Carmen Orban - manager general Institutul Clinic Fundeni. De asemenea, Elena Ovreiu, co-fondator LiveCare, va tine un speech despre viitorul serviciilor medicale.

Evenimentul Future Healthcare se adreseaza specialistilor din sistemul medical, antreprenorilor, reprezentantilor medicali si ai institutiilor de sanatate private, consultantilor, reprezentantilor din industria farmaceutica si fondatorilor de spitale private. Totodata, subiectele dezbatute in cadrul conferintei pot fi de interes pentru cei care isi doresc sa afle mai mult despre inovatie medicala, accesul pacientilor romani la servicii medicale si tratamente de calitate.

Citeste si:
Medic român întors din SUA: Cum trebuie implementată telemedicina...
Cum trebuie implementată...

Inscrie-te pana luni, 11 martie, ora 12.00, pentru a participa GRATUIT la conferinta.

Ai intrebari pentru oricare dintre speakerii de la conferinta? Contacteaza-ne la anisoara.munteanu@wall-street.ro si le vom adresa acestora, pentru a ti se oferi raspuns in cadrul conferintei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
COVID-19 | Industria Auto se implică în reparația a 50 de ventilatoare medicale
Setari Cookie-uri