Compania de resurse umane Gi Group Romania are un nou Country Manager. Felix Toma, cel care a ocupat inainte aceasta functie, a preluat rolul de International Business Development Director in cadrul headquarter-ului international al grupului de la Milano.

Cristian Huzau este noul Country Manager al Gi Group Romania. Acesta s-a alaturat echipei Gi Group in anul 2013, ulterior ocupand pozitia de Business Manager Temp&Perm al Gi Group Romania din 2017. Are studii aprofundate in domeniul Ingineriei Electronice si aproape 15 ani de experienta in domeniul serviciilor de Resurse Umane.

Pentru a consolida echipa internationala de vanzari a Gi Group, Felix Toma a preluat rolul de International Business Development Director in cadrul headquarter-ului international al grupului de la Milano, pentru a asigura dezvoltarea globala a unor clienti care totalizeaza 500 de milioane de euro din totalul cifrei de afaceri de 2,25 miliarde de euro a Gi Group.

Felix Toma face parte din echipa Gi Group din anul 2013, cand a preluat pozitia de Country Manager al Gi Group Romania. Incepand cu anul 2016, acesta a fost si Country Manager al Gi Group Bulgaria.

Gi Group, companie de resurse umane, ofera servicii pentru dezvoltarea pietei fortei de munca. Grupul ofera servicii de munca temporara si permanenta, recrutare si selectie, servicii de consultanta si training, dar si pservicii complementare.

Citeste si:
Lider in recrutare: Romania devine o optiune din ce in ce mai buna
Cristian Huzau, Gi Group:...

Gi Group a deschis primul birou in Romania in aprilie 2009, cand compania-mama a facut o achizitie strategica prin cumpararea pachetului majoritar de actiuni al firmei de recrutare si consultanta Barnett McCall Recruitment, companie prezenta pe piata nationala din 1999.

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Someri vs. joburi vacante: cum se poate intalni cererea cu oferta