Grupul de restaurante City Grill se extinde in centrul Bucurestiului prin preluarea spatiului fostei berarii Becker Brau din zona Rahova si investeste 500.000 de euro intr-un nou restaurant, care va fi deschis primavara aceasta, potrivit unui comunicat emis joi.

In aceasta primavara, Grupul City Grill deschide un restaurant in spatiul fostei berarii, in urma unei investitii de 500.000 de euro. Deschiderea face parte dintr-un plan de dezvoltare al Grupului City Grill, care vizeaza extinderea portofoliului de restaurante in cladiri sau locuri cu istoric in domeniul ospitalitatii, in Bucuresti sau orase mari din tara.

"Bugetul total de investitii in noi restaurante sau reamenajari ale grupului pentru acest an poate depasi 3,5 milioane euro, dezvoltarea fiind conditionata de gasirea unor spatii potrivite. Cautam locuri care au potential sa devina destinatii relevante pe harta gastronomica a orasului, sau locatii cu istorie, pe care sa le readucem in atentia publicului, asa cum am facut Caru’ cu Bere, Pescarus sau Restaurant Hanu’ lui Manuc. Stim ca fosta berarie Becker Brau este un astfel de loc, o destinatie asociata cu buna dispozitie si berea buna, care va atrage atat o parte din publicul nostru fidel, dar si noi clienti din proximitate sau care au fost clienti ai berariei, in trecut", a declarat Daniel Mischie, CEO City Grill Group.

Retail jobs

Situata in cartierul Uranus pe Calea Rahovei in incinta fostei fabrici de bere, noua locatie din portofoliul Grupului City Grill este cunoscuta de publicul bucurestean inca din 1996.

"Ma bucur ca berea Becker va fi din nou vanduta acolo unde s-a inventat si a fost produsa prima data, este un loc cu o deosebita insemnatate pentru noi. Totodata, am incredere ca Grupul City Grill va transforma locul intr-o destinatie relevanta pentru publicul care ia masa in oras si ii va aduce din nou faima locala si chiar internationala pe care a avut-o", a spus Christian Becker, proprietarul fostei berarii.

Spatiul are o suprafata de peste 1.000 mp si poate gazdui pana la 300 de oaspeti in interior si 200 pe terasa.

Lucrarile pentru amenajarea restaurantului din portofoliul City Grill care va functiona in locul fostei berarii Becker Brau sunt in desfasurare, urmand ca acesta sa fie deschis in aceasta primavara, cu o echipa de peste 100 angajati.

Citeste si:
Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou...
Chef Foa deschide primul...

Fondat in 2004, Grupul City Grill opereaza in prezent restaurante si cafenele sub brandurile Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescarus, Hanul Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill si City Café. In 2018, Grupul City Grill a ajuns in 2018 la o cifra de afaceri de 37,7 milioane de euro, cu o crestere de 11% fata de anul precedent. Valoarea investitiilor din 2018 s-a ridicat la 2,3 milioane de euro. City Grill are peste 1.350 de angajati in restaurantele si cafenelele operate. Cele mai cautate pozitii sunt cele de picoli, ospatari, bucatari si ajutor de bucatar.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri