GlaxoSmithKline Consumer Healthcare l-a numit pe Nigel Stephenson in pozitia de General Manager pentru Romania si Balcani. Acesta preia coordonarea business-ului local de la Sylwia Piankowska, care a fost numita General Manager al GSK Consumer Healthcare Iberia.

Din aceasta functie, Nigel va coordona operatiunile GSK Consumer Healthcare din Romania si alte 7 tari - Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Albania, Macedonia, Muntenegru si Kosovo.

Nigel vine la conducerea GSK Consumer Healthcare in Romania si Balcani din pozitia de Director Regional de Marketing Ingrijire Orala in Europa Centrala si de Est (CEE). Din acest rol, el a condus departamentul de marketing si a contribuit la dezvoltarea strategiilor pentru clienti si retaileri internationali. Anterior, Nigel a detinut mai multe functii in GSK si Novartis Consumer Health, precum Director Global pentru Portofoliul Respirator si Director Inovatii pe Europa.

Inainte de GSK si Novartis, Nigel Stephenson a lucrat 10 ani in echipa P&G, in pozitii de business development in Marea Britanie si intr-o serie de roluri de marketing la nivel local, regional si global.

Nigel a absolvit Facultatea de Istorie si Economie la Universitatea din Birmingham, Marea Britanie. Este de origine britanica si tatal a doi copii. A lucrat si trait in mai multe tari din intreaga lume, precum Brazilia, S.U.A, Elvetia, Franta si Polonia. Ii place sa petreaca timpul liber in natura si se bucura de ciclism si snowboarding in vacantele alaturi de familie.

Citeste si:
Un nou vaccin împotriva noilor tulpini ale COVID-19: cine îl produce
Un nou vaccin împotriva...

„Avand o experienta comerciala de peste 15 ani la nivel global si multe succese de-a lungul timpului, Nigel aduce cu el cunostinte vaste in industrie si o mare experienta de leadership, contribuind astfel la planurile de crestere ale GSK Consumer Healthcare in Romania si Balcani. Experienta sa vasta in strategie si dezvoltare comerciala este extrem de valoroasa si va sustine dezvoltarea marcilor in care consumatorii au incredere", a declarat Romana Jourdren, Area General Manager pentru Europa Centrala si de Est in cadrul GSK Consumer Healthcare.

Cu privire la noua sa functie, Nigel Stephenson declara: „Sunt extrem de incantat sa preiau acest rol si sa duc mai departe planurile grozave ale echipei in Romania si Balcani. Obiectivele noastre sunt centrate in jurul satisfacerii nevoilor consumatorilor cu lansari inovative, a dorintei de a fi un angajator modern pentru echipa noastra si de a crea parteneriate puternice in beneficiul comunitatilor locale. Totodata, sunt entuziasmat sa ma mut in Romania alaturi de familia mea si sa descoperim impreuna aceasta tara frumoasa, pe care doar am vizitat-o pana acum".

GSK Consumer Healthcare are o echipa dedicata de 150 de persoane care contribuie la comercializarea marcilor bine-cunoscute din portofoliul companiei, printre care se numara medicamente eliberate fara prescriptie medicala (impotriva durerii, simptomelor din raceala, gripa si alergii), suplimente alimentare si produse de ingrijire orala.

Citeste si:
GSK: Ce nevoi au consumatorii dintr-o piata de sanatate subfinantata
Ce nevoi are consumatorul...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri