Synevo Romania, liderul pietei locale de servicii de diagnostic si analize medicale, a inaugurat la Ploiesti al 17-lea laborator al retelei. In aceeasi locatie va functiona si un centru de recoltare, al patrulea de acest tip detinut de Synevo in Ploiesti.

Laboratorul Synevo din Ploiesti dispune de tehnologii avansate in domeniul diagnosticului paraclinic, fiind aliniat standardelor inalte de calitate ale companiei. Laboratorul este dotat cu o linie integrata de biochimie si imunochimie si ofera servicii de microbiologie precum identificarea automata a microorganismelor sau rezistenta la antibiotice.

Centrul de recoltare dispune de un cabinet pentru recoltare probe de sange si unul pentru recoltare probe ginecologice. Ambele sunt localizate central, in spatele Parcarii Omnia, pe strada Gheorghe Cantacuzino, Nr. 25 C.

„Investitia intr-un astfel de laborator dotat cu aparatura si tehnologie moderna aduce multe beneficii pacientilor din Ploiesti si din judetul Prahova. Suntem acum in masura sa oferim o gama mai larga de teste si aceleasi rezultate sigure intr-un timp mai scurt”, a declarat Andrei Sevcenco, Director Regional zona Sud Synevo Romania.

Synevo Romania este cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic de laborator din Romania. Laboratorul Central din Bucuresti este una dintre cele mai mari unitati de acest tip, fiind un centru regional care deserveste pacienti din cinci tari diferite din Europa de Sud-Est.

Pe langa acest laborator compania mai detine in Romania alte unitati de acest tip in Bucuresti (trei laboratoare) Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Radauti, Satu Mare, Sibiu, Suceava si Timisoara.

Anul trecut Synevo a inaugurat 21 de centre de recoltare in toata tara, iar de la inceputul anului 2019 a deschis alte sase puncte de recoltare in judetele Timis, Vaslui, Suceava, Calarasi si Bucuresti.

Synevo este liderul in diagnostic de laborator din Romania, oferind peste 2.000 de tipuri de analize uzuale si avansate, in toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2018, Synevo Romania administra o retea nationala de 16 laboratoare si 99 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuand pe parcursul intregului an peste 15 milioane de teste.

Sursa foto: Shutterstock / RossHelen

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri