Synevo Romania inaugureaza la Ploiesti un laborator si un nou centru de recoltare

Synevo Romania, liderul pietei locale de servicii de diagnostic si analize medicale, a inaugurat la Ploiesti al 17-lea laborator al retelei. In aceeasi locatie va functiona si un centru de recoltare, al patrulea de acest tip detinut de Synevo in Ploiesti.

Laboratorul Synevo din Ploiesti dispune de tehnologii avansate in domeniul diagnosticului paraclinic, fiind aliniat standardelor inalte de calitate ale companiei. Laboratorul este dotat cu o linie integrata de biochimie si imunochimie si ofera servicii de microbiologie precum identificarea automata a microorganismelor sau rezistenta la antibiotice.

Centrul de recoltare dispune de un cabinet pentru recoltare probe de sange si unul pentru recoltare probe ginecologice. Ambele sunt localizate central, in spatele Parcarii Omnia, pe strada Gheorghe Cantacuzino, Nr. 25 C.

„Investitia intr-un astfel de laborator dotat cu aparatura si tehnologie moderna aduce multe beneficii pacientilor din Ploiesti si din judetul Prahova. Suntem acum in masura sa oferim o gama mai larga de teste si aceleasi rezultate sigure intr-un timp mai scurt”, a declarat Andrei Sevcenco, Director Regional zona Sud Synevo Romania.

Synevo Romania este cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic de laborator din Romania. Laboratorul Central din Bucuresti este una dintre cele mai mari unitati de acest tip, fiind un centru regional care deserveste pacienti din cinci tari diferite din Europa de Sud-Est.

Citeste si:
Teste pentru COVID-19 la cerere, contra cost, în 25 de orașe din...
Teste Real Time PCR pentru...

Pe langa acest laborator compania mai detine in Romania alte unitati de acest tip in Bucuresti (trei laboratoare) Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Radauti, Satu Mare, Sibiu, Suceava si Timisoara.

Anul trecut Synevo a inaugurat 21 de centre de recoltare in toata tara, iar de la inceputul anului 2019 a deschis alte sase puncte de recoltare in judetele Timis, Vaslui, Suceava, Calarasi si Bucuresti.

Synevo este liderul in diagnostic de laborator din Romania, oferind peste 2.000 de tipuri de analize uzuale si avansate, in toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2018, Synevo Romania administra o retea nationala de 16 laboratoare si 99 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuand pe parcursul intregului an peste 15 milioane de teste.

Citeste si:
Synevo ar putea prelucra teste pentru depistarea noului coronavirus
Laboratoarele private sar în...
Sursa foto: Shutterstock / RossHelen

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
DIICOT: Din analize a rezultat profilul Alexandrei Macesanu
Setari Cookie-uri