Clinica stomatologica Unident Center Tulcea desfasoara un proiect de turism medical national si international, care va fi prezentat la Cannes in iunie 2019.

Unident Center Tulcea este o clinica dentara fondata in anul 2001 de catre Dr. Petronela Luca. Aceasta face parte din grupul de firme in cadrul caruia functioneaza doua clinici dentare premium - in Tulcea si Galati, doua laboratoare dentare digitale, doua centre de radiologie dentara 3D, un studio foto dentar - VIP Studio Smile si un centru de educatie medicala continua.

Datorita amplasarii geografice inedite, aproape de Delta Dunarii, Unident Center desfasoara un program complex de turism medical national si international, in care promoveaza nu doar medicina dentara, cat si cultura, valorile si traditiile romanesti dincolo de granite.

”Suntem mandri si onorati ca putem desfasura un proiect de turism medical, prin care promovam medicina, valorile, cultura si traditiile romanesti oriunde in lume. Indiferent de problema dentara cu care va confruntati, va asteptam pregatiti cu solutii pemium personalizate pentru sanatatea dumneavoastra dentara”, sustine Dr. Petronela Luca, General Manager Unident Center.

Medicina dentara romaneasca promovata la nivel national si international

Tratamentele stomatologice pe care le ofera Clinica Unident Center Tulcea au tarife cu pana la 40 - 60% mai reduse decat in tarile Europei de Vest sau in S.U.A. Asadar, alaturi de tratamentele stomatologice de succes, clientii straini se pot bucura si de o vacanta prin programul de turism medical.

Printre oportunitatile programului se numara nu doar vizitarea uneia dintre cele mai frumoase delte din lume - Delta Dunarii - ci si a oraselor Tulcea, Constanta, Bucuresti, Brasov, Sibiu sau Sighisoara, fiecare cu specificul sau autohton. Acest program de turism medical foarte bine conturat al Clinicii Unident Center Tulcea va fi prezentat in luna iunie 2019 la Cannes ca exemplu de bune practici in domeniu.

Clinica Unident Center foloseste tehnologii de ultima generatie precum tratamentul inovator de regenerare al tesuturilor ce trateaza parodontoza (Electronic Stem Generator), anestezia The Wand fara ac, ce nu ofera senzatia de amorteala, cel mai performant scanner la nivel mondial (Digital Trios 3), ce realizeaza amprente digitale de mare precizie sau Laserul Waterlase ce utilizeaza molecula de apa pentru realizarea tratamentelor avansate, fara anestezie, freza sau bisturiu, fara durere sau sangerare.

Tot fluxul de lucru din cadrul Clinicii Unident Galati este digital, garantand rapiditatea si calitatea tratamentelor si, implicit, confortul pacientilor. Pentru a obtine cele mai bune rezultate se utilizeaza amprentarea digitala, proiectarea 3D a coroanelor dentare, tehnologie robotica, ghiduri chirurgicale si softuri pentru design dentar.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri